|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pędzelek półokrągły do lakieru
Cześć dziewczyny
Czy słyszałyście o pędzelkach półokrągłych w lakierach do paznokci? Czy któraś z Was taki ma, jakie macie opinie? Czy lepiej nim malować paznokcie? Jakie pędzelki są według Was najlepsze? Jedna z blogerek pokazywała taki w wysuszaczach essie http://iamashewolf.blogspot.com/2013...-top-coat.html
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pędzelek półokrągły do lakieru
Na początku pomyślałam, że chodzi Ci o jakiś kosmiczny super pędzel, który dokupuje się osobno
![]() Takie pędzle mają nowe wersje lakierów Essie (kiedyś były wąskie) i lakiery Essence Colour&Go (butelka w kształcie klepsydry). Więcej firm nie kojarzę. Co do malowania, to zależy co kto lubi. Dla mnie takie pędzle są wygodne, bo można zrobić ładny łuk przy skórkach - z tym, że ja mam dość szerokie paznokcie.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pędzelek półokrągły do lakieru
Ja mam b wąską płytkę i nie lubie takich pędzelków. Lakiery z sephory je mają
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.