|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
powiekszenie piersi wlasnym tluszczem - Body Jet
Witam
Powaznie mysle o powiekszeniu piersi wlasnym tluszczem co wiaze sie od razu z liposukcja. W moim przypadku z ud. Niestety nie widze w internecie zbyt wielu real foto ani opinii osob ktore ten wlasnie zabieg przechodzily. Dlatego tworze ten watek. Opiszcie prosze swoje przypadki. Jakie sa efekty, koszty, gdzie robic? Jaki czas powrotu do aktywnosci? Ja zawodowo uprawiam sport dlatego to dla mnie wazne kiedy moge wrocic do treningow tzn kiedy przestaje bolec itd. Skad bralyscie ubranko ktore trzeba nosic po zabiegu. O ile piersi sa wieksze naprawde. Wszystkie wasze subiektywne odczucia. Pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: powiekszenie piersi wlasnym tluszczem - Body Jet
Podnoszę temat, bo też jestem zainteresowana opiniami o tym zabiegu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
witam! wiem, że powiększanie piersi własnym tłuszczem robią w tej klinice - http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/naturalne-powiekszanie-piersi/. szczerze mówiąc temat też mnie bardzo interesuje!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć podbijam temat bo też jestem zainteresowana. Wiem, że wy pisałyście dawno, ale może od tego czasu więcej Pań będzie mogło się wypowiedzieć
![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
O rany, ja też chciałabym wiedzieć jak najwięcej o takim zabiegu... Bardzo, bardzo będę wdzięczna za wszystkie relacje z Waszymi doświadczeniami w tym temacie.
Poza tym, że interesuje mnie to, co większość osób - jak długo utrzymują się efekty i jakiego kalibru sięgają, to mam jeszcze inne pytania. Czy wiecie gdzie można taką operację przeprowadzić na Śląsku? Najlepiej w Bielsku-Białej albo chociaż w Katowicach, czy gdzieś w pobliżu... I czy ztrzeba mieć jakoś szczególnie dużo tego tłuszczu, żeby móc go potem przeszczepiać (bo ja w zasadzie to tylko w udach trochę mam)? Da się tym powiększyć naprawdę MAŁE (minimalne) piersi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Z tego co ja czytałam na ten temat, to koszt uzależniony jest od miejsca bądź ilości miejsc, z którego pobierany jest tłuszcz. Taniej wychodzi jeśli dziewczyna nie jest zbyt szczupła ponieważ ma skąd pobrać tłuszcz. W moim przypadku może być ciężko :/
Efekty pewnie indywidualne ale piszą że część tłuszczu pozostaje już do końca życia, część się wchłania. To też zależy jaki jest stan początkowy piersi i jaki żądany efekt, im mniejsze piersi a chęć większych to trzeba najprawdopodobniej zabieg powtórzyć. Też chętnie bym sobie takie coś wykonała, ale ceny puki co troszke nie na moją kieszeń, gdyby się ktoś orientował w jakiejś niedrogiej klinice to byłoby fajnie, bo wiadomo im większe miasto tym ceny w górę :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.