|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Holy Wednesday
|
długie i gęste włosy - problem z fryzurą.
Mam włosy do pasa, są bardzo gęste. Na codzień chodzę w rozpuszczonych lub w kucyku, ale już znudziły mi się te fryzury. Nie wiem jak moge się uczesać aby nie było nudno. Lubie chodzić w rozpuszczonych włosach, ale to też już jest nudne. Znacie jakiegoś fajnego fryza, którego sama mogłabym sobie uczesać? Może jakoś spiąć włosy ale żeby nadal były rozpuszczone tylko żeby to nie wyglądało nudno. A i koka niestety nie dam rady sobie uczesać, bo mam za ciężkie włosy ;d
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: długie i gęste włosy - problem z fryzurą.
ja też mam bardzo długie i geste włosy spróbuj może zrobić sobie warkocza na bok to przyciągnie uwagę innych ,gdyż jak już mówiłaś masz dużo włosów- więc warkocz będzie bardzo gruby i śliczny i błyszczący. Albo dobierańca ale tu trzeba bardzo długo cwiczyc! I jeszcze mozesz robic sobie warkocze na całej głowie!
|
|
|
|
|
#3 |
|
EmKa
|
ja także miałam długie i gęste włosy, a do tego cięzkie... były dla mnie wielki utrapieniem i problemem... postanowiłam je skrócić...
aktualnie noszę fryzurę ala "bob" i jestem zadowolona jest mi dużo lżej ,lepiej wyglądam.. włosy układają się uroczo i przedewszystkim lepiej się czuje... ich długość nie jest zbyt mała ,a nie ciążą mi na głowie... pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Znam kilka fajnych fryzurek, które są idealne dla długich włosów, mam nadzieję, że ci się spodobają
Jeżeli będziesz miała problem z wykonaniem którejś z nich, albo nie będziesz wiedziała, jak ją zrobić, wpisz w google a na pewno znajdziesz dokladne intrukcje 1. Kłos na bok 2. Warkocz na bok 3. Francuski warkocz 4. Francuski warkocz na bok 5. Luźny koczek 6. Koczek robiony z warkocza 7. Kucyk 8. Kucyk na bok 9. Fryzura banan 10. Kok-kokardka 11. Rozpuszczone + spinki/opaska 12. Rozpuszczone wyprostowane 13. Rozpuszczone pofalowane lokówką 14. Rozpuszczone pokręcone na wałkach 15. Rozpuszczone + spięty przedziałek 16. Rozpuszczone + grzywka natapirowana i spięta do góry 17. Kucyk z wlosow pokręconych/pofalowanych 18. Rozpuszczone + grzywka zapleciona w opaskę ( poszukaj instrukcji w internecie ) 19. Luźny, niedbały, napuszony warkocz 20. Warkocz francuski To chyba tyle Ale się rozpisałam ;p Napisałabym ci instrukcję do każdej z nich, ale wymieniłam ich tyle, że byłoby mi ciężko Mam nadzieję, że i tak choć trochę ci pomogłam i znajdziesz coś dla siebie Pozdrawiam |
|
|
|
|
#5 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.

Ale się rozpisałam ;p Napisałabym ci instrukcję do każdej z nich, ale wymieniłam ich tyle, że byłoby mi ciężko