|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Przełożenie daty ślubu
Witam dziewczyny
Chciałam zapytać o Wasze doswiadczenia. Czy ktoraś z was przekładała date ślubu o kilka miesięcy, powiedzmy 8 - 9 miesięcy? Czy sala, DJ, fotograf kazali cos dopłacac dodatkowo lub odmowili przyjęcia / przełożenia depozytu? ![]() Wielkie dzięki!
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przełożenie daty ślubu
Ja przekładałam z końca września na koniec maja, na szczęście ani sala, ani kościół, ani zespół, ani fotograf nie mieli kolizji z terminem i nie chcieli żadnych dodatkowych opłat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dzieki za odpowiedz Diankusia
![]() Czy sala policzyla Ci ceny po starym czy po nowym roku? Ktos jeszcze? ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
cześć!mieliśmy mieć ślub i wesele w tym roku w lipcu.ale z powodu problemów finansowych musielismy zapomniec o wczesniejszych planach.z tymże sytuacja sie teraz poprawila i znowu myslimy nad ślubem w tym roku wrzesien- pażdziernik. lub juz nastepny rok w lecie...ze względów organizacyjnych jest juz mało czasu.wiadomo lato ładniejsza pogoda i więcej czasu.ale wczesniejsze plany byly zupelnie inne.co radzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wg mnie cięzko będzie wszystko od zera załatwić na wrzesień czy październik. Terminy na sale, zespół itd są bardzo ponapinane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
wszystko dało by się z zespołem salą załatwić tylko,że czasu mało bo tak wszyscy z tego co widzę plus minus 2 lata wczesniej planuja. a listopad grudzien to jakos odpada. a któraś z was chodziła na nauke tańca ile to czasu zajmuje? bo o tym tez myslelismy z tż.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Dziewczyny planują 2 lata wcześniej ze względu na salę,bo salę jak w miesiacach wakacyjnych to trzeba wcześniej rezerwować,my idziemy na 3 tyg wakacyjny kurs tańca,kurs będzie w sierpniu a wesele we wrześniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.