|
|||||||
| Notka |
|
| Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
sala Kleopatra w Częstochowie
Witam,
Chciałabym przestrzec wszytkich przed sala Kleopatra na Makuszyńskiego. Mieliśmy tam nie dawno wesele. Sala owszem jest tam piekna nie można sie do niej przyczepic jak i do obsługi, kelnerzy bardzo dobrze dbali o czyste talerze. Ale jeśli chodzi o jedzenie to jesteśmy bardzo rozczarowani. Płacąc za jednodniowe wesele za osobę 200zł, nie było co jeść!!!!!!! Do tej pory wysłuchujemy od gości żale i pretensje. A wstydzić się będziemy jeszcze pewnie dłużej. Raz na samym początku zostały podane zakąski a później już nic nie dołożone. Właścicelka sali jest bardzo cwana. Pięknie mówi a wychodzi poźniej inaczej. Nam po weselu nie zostało nic na poprawiny, nie mieliśmy czym poczęstować gości, gdzie po innych weselach zostaje jedzenia na tydzień! Jesteśmy bardzo rozczarowani. Miał to być nasz najpiękniejszy dzień a ja tylko się modle żeby już go nikt nie wspominał! Odradzam ta sale!!! Kiedyś może miała renome ale teraz to dno!! jestem wściekła!!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: sala Kleopatra w Częstochowie
Nie wierzę !!! ale masz pewnie jakiś interes w pisaniu tych bzdetów !!! moje wesele było w kwietniu było cudownie !!! a teraz byłam w Kleopatrze na weselu moich znajomych też jednodniowym za185 zł i jedzenie zabierano na 3 samochody zostało wszystkiego na maksa a świeże jedzenie donoszono cały czas !!! goście stwierdzili że to najlepsza sala w mieście!!! i ja też tak uważam pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: sala Kleopatra w Częstochowie
U nas niczego nie donoszono, jak na początku przystawki zeszły tak nic pozniej nie dołożono. Goście narzekali ze było wszystko źle porozstawiane i niektórych potraw musieli szukać na innych stołach. Jak na kwote 200zł od osoby to było bardzo skromnie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.