|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Mam Problem Z Brzuszkiem !!
Nie Jestem Gruba A Wręcz Przeciwnie
Brzuch Też Mam Szczułpy Ale Jak Siadam To Zaraz Robią Sie Na Nim Wały Tłuszczu Mimo Tego Ze Nie Jestem Gruba Jak Sie Tego Pozbyć? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mam Problem Z Brzuszkiem !!
Ćwiczyć. Są tutaj wątki na ten temat. Jak nie, to www.sfd.pl
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
myślisz, że to tłuszcz? Może to skóra ci sie zwija? Ja też tak mam, ale nie bardzo mam sie z czego odchudzać
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
może i masz rację ale i tak chciałabym coś z tym zrobić ale nie wiem co
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
![]() jesli masz uczucie, ze to "brzuszek" a nie skora - nawet chudzi ją tam mają - to po prostu pocwicz na dolna partia brzucha. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
ja kiedys sporo plywalam, no i duzo brzuszkow robilam, wtedy mialam ladny brzuszek i nawet miesnie byly fajnie zarysowane, teraz juz go zaniedbalam, ale obiecalam sobie ze to nadrobie i codziennie rano i wieczorem robie brzuszki, ale najlepsze jest plywanie
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Plywanie jest najlepsze na brzuszek?? To bardzo dobrze,bo wlasnie od niedawna zaczelam chodzic na basenik
A ze teraz jestem na etapie ksztaltowania swojej sylwetki niczym plasteliny to bardzo sie ciesze,ze basen pomaga.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
przynajmniej mi pomogl
mam nadzieje ze tobie tez pomoze |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
hehe,ja tez mam taka nadzieje
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
jeżeli jest to skóra to polecam silnie ujędrniają
ce specyfiki typu aktywne serum antycelul. pani Irenki(eris). jeżeli jednak mamy do czynienia z odrobinką tłuszczyku(nie oszukujmy się, wszystkie mamy go troszke kładziemy sie na łóżku tak żeby leżal na nim tylko tułów.pupa powinna z niego zwisac. podnosimy wyprostowane nóżki z ką ta poniżej 180st. tzn że unosimy je z polożenia bliżej podłogi. mam nadzieje że w miarę jasno to opisalam....
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
A co powiecie na to ???? Mam 168 wzrostu , waga 54 a brzuch ochyda. Taka bania , zawsze jest taki twardy, czy myslicie ,ze to przez obrzarstwo, czy moze mam jakies problemy z zoładkiem. Wszystie moje kolezanki o takiej wadze jak ja maja wklesłe brzuszki. A ja wygladam jak bym była w ciazy, zreszta kazdy sie o to mnie pyta
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
moze Twoj organizm zatrzymuje za duzo wody?albo po prostu masz taka budowe,ze wszysctko co zjadlas a bylo wysokolakoryczne odklada Ci sie po prostu na brzuchu.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie Sie Zmotywowałam, Od Dzis Zaczynam Trening Brzuch O Nazwie Szóstka Weidera A Takze Aczne Ostro Cwiczyć Na Moim Steperze, Postanawiam Tez Nie Przerywać Picia Czerwonej Herbaty, I Dalej Jesc Tak Mało Jak W Ostatnich 2 Miesiącach, Ciekawe Czy To Przyniesie Jakieś Efekty ...
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.

to bardzo sie ciesze,ze basen pomaga.