|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Eko naklejki
Zacznę od razu od pytania
![]() ![]() Sama nie wiem, szukałam już chyba wszędzie ![]()
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Eko naklejki
Zrób sama. Word, arkusz papieru do drukowania naklejkowego (koszt ok. 2zł).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
a jeśli nie masz drukarki albo trzeba ci tego naprawdę dużo to można zamówić wlepki z dowolnym wzorem na allegro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;8403684]Zrób sama. Word, arkusz papieru do drukowania naklejkowego (koszt ok. 2zł).[/quote]
Ale czy jakość wydruku bedzie tak samo dobra jak na "oryginalnych" naklejkach? Aha i czy drukowanie na takim papierze, lub na papierze fotograficznym zużywa więcej tuszu niż na zwykłym? Bo zawsze mi sie tak wydaje, więc dlatego nigdy nic nie drukuję... ![]()
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
może kup jeden arkusz (ze 2 złote) i wydrukować pare kolorowych kółek żeby zobaczyć jak wychodzi ![]() jak nie wyjdzie to zamów na allegro (skoro i tak chciałaś je kupić) a i chcesz ich uzywac do ponaklejania na zeszyty czy sciany czy na zewnątrz też?? bo takie w domu drukowane (przynajmniej na takim papierze jaki ja miałam) rozpływały się zmoczone tak jak zwykły druk na zwykłym papierze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.