|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy mam się obawiać?
Otóż jestem z moim chłopakiem 3 lata od 2 lat współżyjemy ze sobą i jako zabezpieczenia używamy prezerwatyw.Dotąd nie było żadnych problemów,ale zaczynam się poważnie bać ,że mogę być w ciąży.Okres spóźnia mi się już dwa miesiące.Po pierwszym miesiącu spóźnienia zrobiłam test i wynik był negatywny,potem po dwóch tygodniach znów i także negatywny a ostatnio dwa dni temu znowu zrobiłam i znowu był negatywny.Jednak tyle się naczytałam o nieskuteczności prezerwatyw i niedokładności testów ciążowych ,że boję się bardzo,bo na razie nie mogę pozwolić sobie na dziecko.Powiedzcie czy mogę być w ciąży?Czy trzy testy mogły by się mylić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy mam się obawiać?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wątpię, że to ciąża. Tym bardziej, jeśli żadna gumka wam nie pękła ani się nie zsunęła. Dla pewności możesz zrobić test z krwi, chociaż na twoim miejscu obawy skierowałabym w inną stronę, bo brak okresu może być związany z jakimiś problemami zdrowotnymi. Do ginekologa na badania, jak najszybciej.
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ale ja niestety nie mam na razie takiej możliwości by pójśc do lekarza czy laboratorium.Musze jednak widzieć jakie są szanse na ciążę w takiej sytuacji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Po dwóch miesiącach bez okresu, nie ważne czy współżyjesz, czy nie, wypadałoby udać się do ginekologa, bo możesz mieć jakieś problemy zdrowotne.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o ciążę- panikujesz.
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Może to właśnie dieta tak zadziałała. Ale tu możemy tylko gdybać, powinnaś jak najszybciej udać się do ginekologa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Przez dwa miesiące nie masz okresu i nie idziesz do lekarza? Nawet przy stresie takim jakiego nabawiłaś się przez swojego faceta to nie jest normalne.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
na razie, to znaczy przez jaki czas? i w ogóle jak to?
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dieta? A ile masz wzrostu i ile ważysz? Bo może z "dietą" przesadziłaś i Ci się okres zatrzymał?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A i pomyliłam się,bo okresu nie mam 2 miesiące,ale spóznia mi sie 1 miesiąc i pare dni. Ostatni okres,który miałam właśnie 2 miesiące temu odstąpił od innych bo wcześniejsze miałam 10-tego a tamten był 19-tego.No a teraz się spóźnia. A i dietę mam krótko ,dopiero tydzień. A czy zmiana trybu zycia mogła wpłynąć? Bo przez dwa lata ćwiczyłam na silowni a ostatnio to w ogóle miałam cięzkie treningi i stres bo zawody i wgl. no a właśnie jakieś 3 miesiące temu przestalam ćwiczyć.Potem po dwóch tygodniach zaczęłam trochę biegać i się rozciągać no i wtedy przestalam robic wszystko i zaczął się spóźniać. A i jeszcze jedno pytanie.Czy test ciążowy jeśli nie robiłam rano,to mógł się mylić?Bo jak już napisałam,zrobiłam 3 koło godziny 15 i wszystkie były negatywne. Edytowane przez Nina1695 Czas edycji: 2012-07-31 o 00:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Popieram koleżankę... 2miesiące to już nie są żarty. Do ginekologa powinnaś się byla udać już duuużo wcześniej.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.