|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Pranie włosow
Czy ktoras wie cos wiecej na ten temat
![]() ![]() Ja sama sie zdziwiłam. Polega to na tym ze po prostu plucze sie wlosy pisalam kiedys o tym w jakims watku,ale nazywałam to plukaniem wlosow teraz dowiedzialam sie ze to sie nazywa pranie ![]() Takie cos wzmacnia wlosy i nie tylko. Polega to na tym,ze nalewasz wody do miski umywalki ![]() I wlewasz tam "coś"...... Mozna wlac: Wode brzozowa (stosowałam ![]() Olejek eteryczny (kilka kropli) Olejek jojoba Lisc szalwi (Herbata) (To jest herbata wiec sie ja gotuje i dopiero wlewa) Wlosy plucze sie w letniej wodzie.Wsadzasz glowe do wody pluczesz (pierzesz masujac je lekko). Zostawiasz na kilka minut na glowie i splukujesz ![]() Jesli ktoras wie o tym wiecej to piszcie ![]() ![]() (Mialam gdzies co jest do czego znajde i wkleje) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pranie włosow
Olejek jojoba (wlosy suche,matowe)
Sosnowy (na porost wlosow) Woda brzozowa (tluste wlosy,farbowane) Olejek drzwa herbacianego (co ![]() Moge wam powiedziec ze woda brzozowa nie zaszkodzi mi wlosy sie poprawily po niej stosowałam juz dawno ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pranie włosow
A powiedzcie, czy woda brzozowa to samo cudo, miód i orzeszki, czy może też zaszkodzić? w sensie naprawdę przyspiesza porost, odżywia, włosy się nie przetłuszczają bez żadnych efektów ubocznych?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.