|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Sierpień - retro! besame, catrice!NIEAKTUALNE! Witam w Małej Drogerii u Van Dort'owej ![]() ~~~ZASADY~~~ 1) Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła jako pierwsza, 2) Proszę, odpisuj u mnie a ja u Ciebie – nawet jeśli nic nie znalazłaś, 3) Wymianka jest wiążąca jeśli wymienimy adresy, 4) Wysyłamy kosmetyki dobrze zabezpieczone, 5) Preferuję polecony priorytet, 6) Wysyłka tylko w kopertach bąbelkowych, 7) Moje kosmetyki są w dobrym stanie, odpowiednio przechowywane i chciałabym żeby Twoje również takie były, 8) Nie odmieniam się, 9) Preferuję większą wymiankę (za coś z Wish mogę oddać np. dwie rzeczy) 10) Najbardziej poszukuję rzeczy z Wish, ale kusić można wszystkim ![]() 11) Nie lubię niezdecydowania. Jeśli mamy być w trakcie negocjacji a Ty przestajesz się odzywać, olewasz, ciągle zmieniasz zdanie, odpowiadasz po kilku dniach to w ogóle nie pisz. ~~~~WISH~~~~ ~Chętnie przygarnę kosmetyki w opakowaniach w stylu retro/vintage (theBalm, Benefit)- tak, jestem gadżeciarą ![]() Kusić można wszystkim ![]() ~~~OFERTA~~~ ![]() ![]() Wymienione: -Rozświetlacz Circus Circus -Rozświetlacz Cystalliced -2 błyszczyki Circus Circus -Perfumy Christiny Aguilery by Night EDP -Cień do powiek Vipera nr. 73 -Cień do powiek Lemax Colour -Kredka do oczu Essence z limitowanki 50’s Girls Reloaded -Błyszczyk do ust Bell – Royal Glam, numer 061 -Eye liner Pen marki Catrice (black) -Cień do powiek Yves Saint Laurent nr.15 -Cień do powiek Essence - Ballerina Backstage -Kredka do powiek YSL Dessin du regard -Pomadka do ust Dior w odcieniu 465 -Błyszczyk do ust MAC w odcieniu Pink Fade -Tusz do rzęs Artdeco z limitowanej kolekcji Dity Von Teese -Kredka do powiek MAC -Bronzer theBalm ,,Bahama Mama'' -Lakier do paznokci Volare -Pomadka Catrice
Edytowane przez AnnaVanDort Czas edycji: 2012-08-03 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpień - retro! besame, catrice
Coś za Pomadka Catrice?
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Spoza wątku mam tusz. Zapraszam na priv ![]()
Edytowane przez Fauxpas Czas edycji: 2012-08-01 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień - retro! besame, catrice
ale gdzie dokładka ?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.