![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nieznośny bałagan w mieszkaniu TŻ. Mam dość....
Witajcie Wizażanki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nieznośny bałagan w mieszkaniu TŻ. Mam dość....
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
przepraszam Cię autorko, ale brzydziłabym się nawet pomieszkiwać w takim mieszkaniu, i spać pod śmierdzącą pościelą. Nie chodź do niego, nie nocuj u niego jeśli Ci to nie pasuje. Skoro nie pomagają rozmowy, to zastanowiłabym się, czy chcę żyć z brudasem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Poważnie zastanawiam się nad zakończeniem tego związku, bo ten syf i jego podejście do życia to jeden z kilku problemów. Sam o siebie dba, myje się, używa dezodorantu, ale o całą resztę dookoła już nie bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
A gdybyś mu nie przypominała o tym papierze toaletowym, to podcierałby się ręką czy ręcznikiem?
![]() Ja bym z takim brudasem nie mogła być, brzydziłabym się. Pewnie postawiłabym sprawę na ostrzu noża, że albo wezwie Rozenkową, albo ja do tego mieszkania więcej nie wejdę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A wg mnie to z Tobą jest coś nie tak: bo w głowie mi się nie mieści , aby dorosłemu facetowi przypominać o upraniu ręcznika, kupnie papieru toaletowego, sypiać w tak zasyfionym mieszkaniu, które pewnie cuchnie, petami/nieświeżością/brudem, kłaść się do śmierdzącej pościeli i pytać : CZY JA PRZESADZAM? Serio potrzebujesz potwierdzenia? A gdyby Ci tu wszyscy napisali, że przesadzasz to co? polubiłabyś ten syf?
I tak, jego zachowanie, przyjmowanie dziewczyny w takim syficznym mieszkaniu, świadczy o braku szacunku, no ale Ty kilka razy w tygodniu na ten brak szacunku pozwalasz, ba- Ty w tym syfie sypiasz. Bo mnie tam bałagan nie przeszkadza tak bardzo , gdy człowiek zapracowany, ale nigdy nie mam brudu, w domu musi być czysto, w łazience wręcz sterylnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() Majtek też pewnie nie pierze.
![]() |
#9 |
jestę wieszczę
|
Sama jestem straszną bałaganiarą, ale... to już jest przegięcie i to spore. Te gary po dwóch miesiącach to on chyba myje szczotką nałożoną na wiertarkę. Ja bym się bała, że w tej chałupie się robale zalęgły od niewyniesionych śmieci. I litości, ale spać u takiej flei? W brudnej pościeli? Jakichś parchów dostaniesz.
Co ten koleś robi, jak skończy mu się papier toaletowy? Stosuje zasadę "jak podeschnie, samo odpadnie"?!
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiekanka - On mieszka sam, ma 24 lata. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy jest czysta kobieta,czy taka sama jak on?(pyt. do Starsplash) Edytowane przez wiekanka Czas edycji: 2013-10-13 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
astro-loszka
|
Cytat:
![]() Autorko- to dorosły mężczyzna. Nie zrobisz z patologicznego brudasa normalnego, zadbanego mężczyzny. Wiej, gdzie pieprz rośnie.
![]() |
![]() |
#13 |
DOMator
|
Blee... brzydziłabym się dotykać człowieka żyjącego w takim syfie i czym prędzej uciekłabym z jego domu. To żadna przyjemność spać w śmierdzącej i brudnej pościeli, czy wchodzić do kuchni, w której od dawna zalegają garnki z resztkami rozkładającego się jedzenia.
Choćbyś urobiła się po łokcie sprzątając to mieszkanie, to facet tego nie doceni, a co gorsza zrobi znowu taki sam syf i pewnie zdziwi się, że ty go nie sprzątasz, skoro tobie to przeszkadza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Amen.
Nie przychodź do tego chlewu, jak ci przeszkadza i obrzydza. Skoro nie szanuje twojej pracy i chęci pomocy, to daruj sobie robienie porządków w jego norze, bo i tak zaraz znowu nasyfi. Po co się dziewczyno męczysz i cackasz? Jak ty wyobrażasz sobie wspólne życie z nim? Na wychowanie już za późno, zresztą nie ty od tego jesteś. A chyba nie chcesz kolejnych lat spędzić na lataniu na mopie ze ścierą w ręku, bo jaśnie pan jest zbyt zmęczony, żeby po na bieżąco po sobie posprzątać i raz na jakiś czas umyć łazienkę i podłogi. Jak dla mnie facet na odstrzał, no ale są takie, co z góry stawiają siebie na drugim miejscu czy na odkurzaczu, byle nie być samą. Zastanów się czy chcesz należeć do grona tych desperatek. Z ciekawości spytam, ile razem jesteście?
![]() |
#15 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Na twoim miejscu wiałabym od niego szybkooo, bo o ile męczyłam się stracznie z tym lokatorem chociaż pokoju z nim nie dzieliłam to nie wyobrażam sobie mieć takiego faceta! Chyba bym chafta puściła zanim bym w takim łóżku śmierdzącym usnęła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, przecież od takiego aż brudu i syfu + śmierdzącej pościeli to jakiegoś parcha/grzyba można załapać. Dawno nie czytałam czegoś równie obrzydliwego. Fuj.
I skąd w niektórych dziewczynach bierze się ten syndrom "wychowam cię chłopczyku i będę jak mamusia"? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Przeciez Ty jakies chorobsko tam mozesz zlapac
![]() Fuuuuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Dziewczyno, co z Tobą nie tak; skąd Ty wytrzasnęłaś takiego chłopaczka? Z jakiejś loterii za 5 złotych? Jak można coś takiego znosić? Zjadłam sporą kolację i aż mi się cofa w przełyku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
jezu tam to przecież jak w menelni... 2 miesiące niezmyte gary, 2 tygodniowe śmieci (matko jaki fetor), do tego pety, brudna pościel, piwsko... to już nie jest nieznośny bałagan tylko syf zagrażający chyba zdrowiu
![]() ohydztwo nie wierzę, że normalna higieniczna osoba żyłaby w takich warunkach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
+przekonanie o byciu tak wyjątkową, że ropucha sama zmieni się w księcia, bez całowania!
samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o włosy dbam i zapuszczam! Edytowane przez leniwca Czas edycji: 2013-10-13 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Bez jaj, dawno czegoś takiego nie czytałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na twoim miejscu powiedziałabym,ze przyjde do niego,ale jak sam posprząta dom.jeśli tego nie zrobi to nie przekroczyłabym progu brudnego chlewu
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoją drogą jakbym dowiedziała sie i zobaczyła, że facet z którym się spotykam tak żyje to w życiu nie postawiłabym tam nogi, a autorka się zastanawia czy mu nie posprzątać haha |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
W jednym ten facet ma rację, nie powinnaś tam bywać, a tym bardziej nie powinnaś spać w śmierdzącej pościeli.
Zastanów się nad tym związkiem, bo wątpliwe, by on zmienił swoje zachowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
A myślałam, że to ja jestem brudaską
![]() Ja bym go zostawiła w cholerę, po co do niego jeździsz i narzekasz na syf? Spotykajcie się na mieście, nie wyobrażam sobie jak możesz tam spać, korzystać z łazienki czy kuchni. Po prostu sobie tego nie wyobrażam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
W końcu najłatwiej zrzucić winę na rodziców czy otoczenie. A taka wrażliwa, wyrozumiała, empatyczna panna jeszcze wymyśli dziesiątki usprawiedliwień i sama posprząta, żeby mu wynagrodzić nieudane dzieciństwo i niefajne relacje z rodzicami.
![]() |
#30 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.