|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
chłopak
W grudniu to będą już 2 lata od kąd zobaczyłam go po raz pierwszy...
Od razu czułam że on to ktoś więcej. Dopiero od jakiegoś miesiąca pisałam z nim pare razy, pożyczałam mu coś ( czyli na żywo zamienilam z nim pare zdań ). Wczoraj powiedziałam mu że wisi mi piwo. On przystał na to tylko że teraz wyjeżdża... Kiedy wróci jestem pewna że zapomni... Upominać się ?( nie chodzi mi o to że sama sobie nei kupie tego piwa, bo pewnie nie umiałabym tak żeby on faktycznie stawiał, tylko o pretekst do spotkania) co byście robiły na moim miejscu...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: chłopak
poczekały, aż wróci
![]() Nie martw się na zapas, szkoda nerwów. Jestem zwolenniczką reakcji dopiero wobec rzeczy pewnych, po co niepotrzebnie siać panikę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
na przekór do celu
|
to znaczy, ja bym się chyba nie upominała o piwo
![]() ![]() poczekaj aż wróci i zapytaj o wyjazd, może rozmowa sama się rozwinie ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
lepiej poczekać.. co się odwlecze to nie uciecze, a upominając się możesz wyjść na nachalną i nic z tego może nie być !
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Najlepiej poczekaj aż wróci, wtedy zobaczysz czy faktycznie zapomniał. Jeśli wypadnie mu to z głowy to najwidoczniej nie zależy mu na spotkaniu z Tobą i bezsensownym byłoby się narzucać. Gdy jednak sam wyjdzie z inicjatywą spotkania... znaczy to że ciągnie go do Ciebie.
![]() Po prostu poczekaj, cierpliwość jest cnotą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.