|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
176 wzrostu i obcasy
co o tym myslicie? czy wysokie dziewczyny moga nosic szpilki?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 176 wzrostu i obcasy
Jak umieją to niech noszą na zdrowie
![]() Sama mam dwa centymetry mniej a szpilki noszę chętnie - reakcje otoczenia są tylko i wyłącznie pozytywne
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 180, i strasznie się czuję w szpilkach w towarzystwie, chociaż obuwie samo w sobie mega mi się podoba! Ale ja i w balerinkach jestem o głowę wyższa od większości moich koleżanek
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie podobaja takie wysokie dziewczyny, a jeszcze w dodatku w szpilach, to juz w ogole mega
![]() ![]() tzn. nie, ze podobaja w sensie, ze sie na nie grzeje tylko wizualnie
Edytowane przez aagusiaa88 Czas edycji: 2012-08-01 o 22:46 |
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Ja uważam że kobieta powinna nosic to w czym czuje sie dobrze. A niewazne ile ma sie wzrostu. Ja mam 168 i bez nich czuję się malutka
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiscie, że mogą
![]() Wysokie dziewczyny często maja długie nogi, a obcasy to dodatkowo eksponują (zwłaszcza teraz latem gdy nosimy krótkie sukienki) Tylko musisz sama się w nich dobrze czuć, wtedy możesz sie świetnie prezentować, bo jeśli będziesz czuć się niepewnie i niekomfortowo, to otoczenie też to wyczuje. |
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 180 cm i jesli chodzi o chodzenie w szpilkach no cóż. ....
nie chodze w nich bo nie czuje sie w nich zbyt komfortowo moj m. jest tylko kilka centrymetrow ode mnie wyzszy wiec przy szpilce malym obcasie jestem w jego wzroscie czy nawet ciut wyzsza ... co mu oczywiscie nie przeszkadza,ale mi niestety i owszem ![]() poza tym wiekszosc kobiet i tak jest nizszych odemnie ,a przy moich szpilkach sa jeszcze nizsze eh jednak nie powiem podobaja mi sie kobiety w szpilkach , szpilki tak na prawde uwazam,ze gdybym miala te kilka cm mniej tak jak w twoim przypadku 176 to chodzilabym znacznie czesciej w szpilkach jak widzisz sa wyzsze dziewczyny niz Ty ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:
odchudzam się od zawsze ![]() 75...74....73....72....71...70...69......... ... ![]() Mój Tygrysek 31.07.2010 Edytowane przez Justi___ Czas edycji: 2012-08-02 o 08:06 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Jasne że mogą, jeśli tylko lubią, czują się komfortowo i potrafią w nich chodzić
. Dotyczy to każdej kobiety, niezależnie od wzrostu. Ja z kolei jestem bardzo niska i wg niektórych wręcz powinnam nosić szpilki, a ja lubię swój wzrost, obcasy są dla mnie niewygodne i zawsze jestem na płaskim.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 175 cm wzrostu a obcasy miałam na sobie może trzy razy w życiu, w tym raz na studniówce
Podobają mi się wysokie kobiety w szpilkach, jednak jeśli chodzi o mnie samą to nie potrafię się przekonać.Większość moich koleżanek jest sporo ode mnie niższa już i bez tego. Nie wspomnę o facetach, którzy w Polsce nie są zbyt wysocy...
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Najważniejsze, aby czuć się dobrze i komfortowo. Jeśli dziewczyna ma 19o cm i dobrze czuję się w szpilkach - to niech je nosi
, najistotniejszy jest własny komfort Moja bratowa jest takiegu wzrotu i nosi obcasy bez skrępowania
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
dlaczego mialyby nie nosic? kazdy powinien nosic to na co ma ochote
mam 175 cm wzrostu i uwielbiam szpilki.. nie ma co patrzec na komentarze ludzi z otoczenia, poniewaz jjak rozmawialam o tym z facetami to mowili,ze cudownie wygladaja ksztaltne,dlugie nosi w szpilkach, a z kolei od wielu dziewczyn slyszalam,ze nie wypada wysokim dziewczynom bo wygladaja jak..zyrafy? takze absolutnie sie nie przejmowac moje wysokie kolezanki tylko jak macie ochote, czujecie sie w nich dobrze to czemu nie:PP a tak od siebie to ja bardzo lubie tak sobie popatrzec na te wysokie dziewczyny w szpilkach i na te ich nogi do nieba:p Edytowane przez carmen_88 Czas edycji: 2012-08-09 o 21:06 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
hejka wam , piszecie że tż jest waszego wzrostu itp itd a zobaczcie sobie Carle Bruni czy Katie Holmes też są wyższe o swoich partnerów , ja mam 178-179 ale tylko okazyjnie zakładam ale bardzo rzadko niestety.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.

klask i: