|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Salon Kraków, Katowice Mikrodermabrazja gdzie? Błagam o pomoc
Witam wszystkie wizażystki
Jestem nowa na forum ![]() ![]() Słyszałam też o Consensusie czy ktoś mógłby polecić tą klinikę ?? Ewentualnie jakąś inną, zależy mi na profesjonalnej konsultacji dermatologicznej przed zabiegami no i odpowiednim podejściu do klienta. Jeśli ktokolwiek z was robił mikrodermabrazję w Krakowie lub Katowicach i był zadowolony z jej wyników lub może polecić jakiś gabinet to bardzo Bardzo proszę was o pomoc. Z góry dziękuję Sylwia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Salon Kraków, Katowice Mikrodermabrazja gdzie? Błagam o pomoc
Cytat:
![]() ![]() podaje stronke jednego z krakowskich gabinetow, poczytaj: www.dermique.pl pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
a ja szczerze polecam Evite na pl. Andrzeja
![]() edit: w Katowicach oczywiscie ![]() chodze tylko tam i nigdzie indziej.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Witam zapraszam cie tam gdzie ja chodze pani zrobiła mi mikrodermobrazje i kwas kojowy około 4 zabiegów i zeszło. Jest z jJaworzna tel. nr telefonu usunięty przez moderatora
Edytowane przez Ines1985 Czas edycji: 2008-04-22 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
kiedyś byłem na mikrodermabrazji z czerwonych owoców w nail&beauty center w kato i porównując efekty z opcją mechanicznej mikrodermabrazji zz grupona to efekt był o wiele lepszy. bylem też kiedyś na jakimś złuszczaniu ziołami i serii kwasów (chyba firmy bandi) i byłem równie bardzo zadowolony. w sumie za oknem pora na kwasy idealna. pozdro!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.