|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Krótka fryzura u chłopaka.
Cześć!
Zauważyłem, że dajecie tu dużo fajnych porad, więc też postanowiłem się o coś zapytać. Niedawno byłem u fryzjera... Niestety okazało się to wielkim błędem :/. Gościu zamiast zrobić mi trochę krutszej fryzury obciął mi ją na bardzo krutko i w dodatku nie taką fryzure jak pokazywałem... No i nic, pół roku zapuszczania na marne. W sumie pomyślałem, że krótkie nie są takie złe i chciałem sobie zrobić takie jak na zdjęciu, tylko wtedy musiał bym je jeszcze obiciąć i trudniej by było mi powrócić do starej fryzury ![]() http://imgur.com/KteR7cD http://imgur.com/ZP7TCzZ P.S. Moja fryzura na zdjęciu jest tylko tak ustawiona, ogólnie jest okropna, prosze patrzeć tylko na twarz :P. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2014-03-10 o 15:50 Powód: zalaczenie zdj; do zalacznika-regulamin |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Krótka fryzura u chłopaka.
Śmiało ścinaj. Bardzo by Ci pasował taki fryz ale licz się z tym ,że trzeba go codziennie układać. A i fryzjera wybierz innego :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
To wiadomo, za nic tam do niego nie wrócę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Fryzura nawet podobna masz tylko ze dluzsze wlosy
![]() Jesli wiesz ze dobrze bedziesz sie czul w takiej fryzurze to czemu nie ,wlosy szybko odrastaja. Zalaczam link do polecanych fryzjerow w Polsce. ![]() https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=47 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
uważam że będzie ci w takiej bardzo fajnie
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
bardzo fajna fryzura, tylko ta grzywa trochę za dluga....może zrobić ją nieco krótszą i wtedy łatwiej ci będzie to ogarnąć. generalnie im krócej tym lepiej....facet nie powinien stac długo przed lustrem....masz stare zdjęcia ? jakos nie mogę w to uwierzyć ze było Ci zle w króciutkich włosach ;p
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
@aniaaa3
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- @aniaaa3 Właśnie, grzywka jesst za długa i trzeba było by ściąć ją jeszcze bardziej , a na krótkie włosy trafiłwm przez przypadek i nie jestem do nich przekonany.... Mimo wszystko chyba zaryzykuje, ale wydaje mi się, że wyglądam bardzo szpetnie bez włosów które by mnie zasłaniały. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
No skoro tak to tnę, myśle, że wszystko będzie lepsze od tej fryzury, wygląda grzybiasto :I . Ale wybranie fryzury to pikuś w porównaniu do znalezienia dobrego fryzjera, przynajmniej w moim mieście. Przeglądałem wątek o fryzjerach ale jest tam tego mało no i średnio wierze w internetowe opinie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Generalnie najlepszy fryzjer ma najdłuższe terminy.Może popytaj wśród znajomych albo koleżanek - dziewczyny które często podcinają włosy może mogłyby Ci kogoś polecić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
@jusia44 Niby tak, ale co, mam go zapytać czy ma terminy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
No nie jasne,że nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
@jusia44 no nie ma raczej tam tak fajnie obstrzyżonych osób, może jest jedna, ale nie wiem czy dobry fryzjer bo ma bardzo prostą fryzurę. No poszukam. Zastanawiam się i tak, czy nie wrócić do choć trochę dłuższych włosów, takie jak ma np. kwiatkowski... Ale nie długo idę do liceum no i tak jakoś... Muszę wybrać fryzurę i jak najszybciej pójdę do tego fryzjera i wstawię tu zdjęcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem fryzura jest całkiem fajna i powinna Ci pasować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Fryzura jak najbardziej OK, sam się tak obciąłem i wg. mnie i koleżanek wygląda bardzo fajnie :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.