|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
sims2
Słuchajcie mam taki problem z grą the sims 2. mianowicie gdy ja wlaczam i ładuje sie taki pasek na zielono, to na 7 kresek mam 4 i dalej nie idzie... Ostatnio mialam komputer włączony przez 3 godziny i nie naładowało sie... Nigdy nie miałam takich problemów. Mam wszystkie części oryginalne, i nie wiem co sie dzieje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: sims2
Odinstaluj wszystko i instaluj po kolei próbując włączyć.
W końcu znajdzie się dodatek,przez który nie chce chodzić. Pooglądaj też płyty,może któraś porysowana. Jeśli porysowana,to napiszę Ci na PW co zrobić ![]()
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hej, usunęłam moj folder ( mail 9 giga ;o ) i gra załadowała się normalnie... mysle ze gra byla poprostu ''zmulona'' ;p Ale dzięki za rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a mam pytanie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.