|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Obrazki sprayem !!
Niedawno obiecałam, że jak coś manaluje to pokaże. Oto moje prace nie są idealne bo się dopiero ucze, ale powiedzcie co o nich sądzicie. Przy okazji nie trzeba papieru do fotografi. wystarczy dzień wcześniej pomalować całą kartkę białą farbą. Przy obrazku sprayem to co są planty linie strasznie mi kszywo wyszły
Dodałam też zdjęie nowego stroika, który dziś robiłam. Edytowane przez xxxdusia2xxx Czas edycji: 2008-12-22 o 16:40 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Obrazki sprayem !!
xxxdusia2xxx calkiem niezle jak na poczatek
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
interesujace prace
Nigdy wczesniej nie spotkalam sie z obrazkami malowanymi sprayem ale jak poprzedniczka domyslam sie ze to calkiem trudne!!! Czekam na dalsze obrazki
Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post35563595 Z powodu awarii Wizażu znikło wiele zdjęć na moim wątku!Nie wiem czy uda mi się je uzupełnić dlatego zapraszam na mój blog gdzie można wiele z nich pooglądać. http://ulla6-ullasooakclaybabysandmore.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki. Malowanie sprayem jest troche trudne, ale mi się to podoba. Będe ćwiczyc, ćwczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Może w końcu dojde do wpawy
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam nawet taki obraz w sypialni, kiedys jakich chlopak malowal nad morzem i kupilismy
jutro moze wstawie fotke :P
Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2008-12-23 o 17:58 Powód: litrowka |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Śliczne pracki
![]() edit:na jakim papierze to malujesz?? Edytowane przez Sunrose Czas edycji: 2008-12-26 o 16:22 |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Zwykłej kartce technicznej A3, ale najpierw maluje biały sprayem. Powiem wam że mój tata jest malarzem i mi doradził, aby kartki pomalować nitrem (nie wim jak się to pisze). To jest jakaś biała farba.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkich ja równierz dopiero zaczełam malować sprejem mam tylko dwa obrazki które zrobiłam na prube proszę o ocene i morze jakieś wskazówki z góry dziękuje pozdrawiam
Edytowane przez agoj Czas edycji: 2012-07-28 o 11:21 |
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
to są obrazy tylko 2 na próbe zrobione bo dopiero zaczynam proszę o ocene i jakieś morze wskazówki z góry dziękuję
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

Nigdy wczesniej nie spotkalam sie z obrazkami malowanymi sprayem ale jak poprzedniczka domyslam sie ze to calkiem trudne!!! Czekam na dalsze obrazki