|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Obrazki sprayem !!
Niedawno obiecałam, że jak coś manaluje to pokaże. Oto moje prace nie są idealne bo się dopiero ucze, ale powiedzcie co o nich sądzicie. Przy okazji nie trzeba papieru do fotografi. wystarczy dzień wcześniej pomalować całą kartkę białą farbą. Przy obrazku sprayem to co są planty linie strasznie mi kszywo wyszły
![]() Dodałam też zdjęie nowego stroika, który dziś robiłam. Edytowane przez xxxdusia2xxx Czas edycji: 2008-12-22 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Obrazki sprayem !!
xxxdusia2xxx calkiem niezle jak na poczatek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
interesujace prace
![]() ![]()
Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post35563595 Z powodu awarii Wizażu znikło wiele zdjęć na moim wątku!Nie wiem czy uda mi się je uzupełnić dlatego zapraszam na mój blog gdzie można wiele z nich pooglądać. http://ulla6-ullasooakclaybabysandmore.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dzięki. Malowanie sprayem jest troche trudne, ale mi się to podoba. Będe ćwiczyc, ćwczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Może w końcu dojde do wpawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja mam nawet taki obraz w sypialni, kiedys jakich chlopak malowal nad morzem i kupilismy
![]() Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2008-12-23 o 17:58 Powód: litrowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Śliczne pracki
![]() edit:na jakim papierze to malujesz?? Edytowane przez Sunrose Czas edycji: 2008-12-26 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Zwykłej kartce technicznej A3, ale najpierw maluje biały sprayem. Powiem wam że mój tata jest malarzem i mi doradził, aby kartki pomalować nitrem (nie wim jak się to pisze). To jest jakaś biała farba.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich ja równierz dopiero zaczełam malować sprejem mam tylko dwa obrazki które zrobiłam na prube proszę o ocene i morze jakieś wskazówki z góry dziękuje pozdrawiam
Edytowane przez agoj Czas edycji: 2012-07-28 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
to są obrazy tylko 2 na próbe zrobione bo dopiero zaczynam proszę o ocene i jakieś morze wskazówki z góry dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.