|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Seks oralny z chłopakiem.
Nie potrafię tego zrozumieć, a jego nie spytam, więc nie wyśmiewajcie mnie proszę.
Ostatnio spotkaliśmy się (ograniczamy się tylko do seksu oralnego) i najpierw zaspokajał on mnie a potem na odwrót. Był już zdrowo podniecony. Doszedł w może dwie minuty. Przynajmniej tak mi się wydaje, bo jego penis tak dziwnie drgnął parę razy, delikatnie zaczął mnie ciągnąć za włosy i oczywiście miał wytrysk, ale taki dość marny, ale to pewnie dlatego, że już robił sam sobie dobrze przez dzień. No to myślę nic tu po mnie i się podniosłam i chciałam go pocałować a on był zdecydowanie dziwny. Taki jakby w innym świecie, leżał bezwładny. Miał też trochę zdziwioną minę chyba. Nigdy nie wiem jak się zachować. Przecież jak dojdzie, to nie ma sensu, żebym dalej kontynuowała fellatio, jak i tak jest dopiero co po orgazmie. Ale z drugiej strony nie opadł mu, tylko dalej stał na baczność. Trochę mi głupio, bo on nieraz' znęca sie nade mną' z godzinę, a ja 5 minut i koniec. Prosze o poważne odpowiedzi ![]()
I cel: ![]() ![]() II cel: ![]() ![]() III cel: ![]() ![]() Start: 16 listopada 2012 Meta: 1 kwietnia 2013. Zero słodyczy, zero alkoholu, zero napojów słodkich. Biust: 90 Talia: 94 Biodra: 102 Uda: 59 Łydki: 41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks oralny z chłopakiem.
Cytat:
![]() On dochodzi szybciej, Ty wolniej, oboje macie orgazm. Chyba o to chodzi, nie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I dlaczego on stoi ?! ![]()
I cel: ![]() ![]() II cel: ![]() ![]() III cel: ![]() ![]() Start: 16 listopada 2012 Meta: 1 kwietnia 2013. Zero słodyczy, zero alkoholu, zero napojów słodkich. Biust: 90 Talia: 94 Biodra: 102 Uda: 59 Łydki: 41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hmm, może jeszcze napawał sie chwilą?
![]() ![]() ![]() Albo miał jakiś inny powód, np. zrobiło mu się głupio że tak szybko skończył, albo coś. ![]() Edytowane przez CruellaDeVill Czas edycji: 2012-07-22 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
To zależy jak wolisz
![]() Mój facet "po" leży i chce przytulenia. Ja "po" leżę i niech mnie czasem nikt nie dotyka, muszę ochłonąć ![]() Cytat:
![]() Spokojnie, opadnie ![]() Mój ptak też nie opada od razu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez deszczowypies Czas edycji: 2015-02-15 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jak stoi to broi jak leży to mu nie zależy
![]() Opadnie mu, po paru minutach ![]()
![]() ![]() ----------------------------------------------- Fashion, love... My life. Kwintesencja kobiecości w jednym miejscu ![]() ----------------------------------------------- / Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z dalszej gry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() "Taki jakby w innym świecie, leżał bezwładny. Miał też trochę zdziwioną minę chyba." A Ty widziałaś swoją minę po orgazmie? Też pewnie jakoś super świadoma nie jesteś ![]() Co do "stania" ![]() Nie martw się, w końcu opadnie. Trochę to musi potrwać, bo krew odpływa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
bez kija nie podchodz
|
Ja swojego Tż całuje jeszcze delikatnie, spowalniam ruchy
![]() Albo patrzę na niego, bo po jest taki rozkoszny ![]() A jak Ty to sobie wyobrażasz, ze coś stoi na bacznośc, coś z niego uleci i flak się odrazu robi ? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Jak skończysz /tzn On/ to go tak z otwartej od góry trzaśnij -zobaczysz jak (w)stanie, od razu, cały!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Iska00;35449957]
![]() ![]() ![]() "Taki jakby w innym świecie, leżał bezwładny. Miał też trochę zdziwioną minę chyba." A Ty widziałaś swoją minę po orgazmie? Też pewnie jakoś super świadoma nie jesteś ![]() Ale on jest inny, nigdy nie wyglądał na zadowolonego albo coś, nigdy nawet jęku z siebie nie wydał. Ale to pewnie przez to, że się 2 miesiace nie widzielismy. ;p A poza tym wyprobowałam nową taktykę, francuskie tornado, i chyba to go zdziwiło :p
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Wytrysk i nie przestaję go pieścić, ale robię to wolniej, tak żeby ochłonął
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=corkatswxd;35454503]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=tralaleczka;3546057 0]Zamiast brać całego (ile się da) do buzi, to zatrzymujesz się na główce (omg, nie wiem jak to się nazywa, mam nadzieję, że domyślna bestia z Ciebie) i okrążasz ją językiem (cały czas jest w buzi). Powoli i coraz szybciej, oczywiście to połączone z ruchami wzdłuż członka.
Tak myślę sobie, że chyba to go tak zaskoczyło, nigdy nie odchodziłam od rutyny i nigdy tak orgazmu nie przeżywał, a wolno licząc koło 10 ich będzie :p
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=corkatswxd;35463432]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez deszczowypies Czas edycji: 2015-02-15 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dobrze wiedzieć. Fajna nazwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.