|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Uwodzicielski, najlepiej słodki zapach dla młodego pana - pomoc w wyborze
Witam mam pytanie do koleżanek z forum... Który zapach jest bardziej uwodzicielski One million czy 212 sexy men? Jak macie jakies lepsze propozycje to mozecie sie nimi podzielić. Ale tylko wtedy jesli jest lepszy od oby dwoch. z gory dziekuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Carolina Herrera Sexy men vs Paco Rabanne One million
Carolina Herrera lepsza, One Million w ogóle nie jest uwodzicielski. Nie dla mnie w każdym razie
![]() Bezbłednie działa za to Burberry London, Le Male, Lempicka au Masculin, Guerlain Coriolan; z tańszych lubię STR8ty i Axe Africa ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-11-22 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
a La Male pasuje dla 19 latka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Czyli mam wziąć 212 Sexy men? A on pasuje do 19 latka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
212 sexy... do 19 latka lacoste czerwona i zielona pasuje i wg mnie rowniez diesel only the brave
![]()
![]() |
#8 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
One million też pasuje i podoba się młodym... Mój 17-letni syn zachorował na ten zapach powąchawszy go u kolegi i już zużył 100 ml z przyjemnością
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Le Male według mnie najbardziej uwodzicielski dziewczynom się bardzo podoba, ja mogłabym chodzić za mężczyzną tym pachnącym cały dzień go wąchając
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lee male to uwodziciel ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Muszę przyznań rację koleżance wyżej... One million odpada ze względu na rosnącą popularność... Wydaje mi sie że fenomen One milliona wynika z tego że podoba sie bardziej facetom niż kobietom. Dlatego tak schodzi. Wybrałbym Le Male bo lata kiedy wszyscy go używali juz minęły tak samo z farenheitem te zapachy mają teraz drugą młodość... Jednak martwi mnie duża liczba podróbek.... No coż a 212 Sexy Men nie powiem za☠☠☠isty zapach ale Le Male jest ponad konkurencje. Tylko nie wiem czy wybrać mniej popularnego 212 SM czy zapach z dużą liczbą podróbek jakim jest Le Male?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
A któryś z meskich zapachów thierry'ego Muglera A*men lub Angel są uwodzicielskie?
A fenomen One milliona moim zdaniem wynika z tego że chyba bardziej podoba się facetom niż kobietom. A jeśli chodzi o Le Male to przeraża mnie liczba podróbek ![]() Edytowane przez 123Houston Czas edycji: 2011-11-26 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Angel a A*Men to to samo, ale one są naprawdę słodkie i chyba nie wszystkim przypadają do gustu, choć mi się one podobają ale max. 2 psiki, no i nie są one tak na co dzień. One Milion oklepany i według mnie nie ciekawy (z kobiecego punktu widzenia). Według mnie najlepszy Le Male bo nie jest tak ciężki jak Angel no i ma coś w sobie co przyciąga dziiewczyny. Albo spróbuj Azarro Chrome, są świeże ale równie ładne, no i na codzień się nadają.
Edytowane przez Leili Czas edycji: 2011-11-26 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Na ja właśnie chce żeby był to zapach bardziej na wieczór
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Le Male moim zdaniem jest dość uniwersalny, bo i na dzień i na wieczór się nada, ale oczywiście przy odpowiedniej temperaturze.
A jakbyś chciał eleganckiego wieczorowca, ale nie sztywniaka to sprawdź sobie Gucci PH i Rochasa Lui. Ten drugi jest niesamowity, mniej popularny od Gicciego, ale w tym samym stylu. A co do popularności One Million to wydaje mi się, że medialne parcie na jego sukces sprawia, że ludzie to kupują i ten flakon imitujący sztabę złota (dla mnie to tandeta). Bo w końcu kto nie chciałby zapachu dla wybrańców, którzy pstrykną palcami i wszystko czego chcą spełnia się. To zapach dla urodzonych zwycięzców, przystojniaków i takie tam bzdury, tak kreuje je kampania reklamowa. Poza tym, nie oszukujmy się ogrom facetów i pań się nie zna na perfumach, biorą to co ładne i łatwe w odbiorze, czyli to co im wcisną w S/D/M. Teraz wiem czego chcę, ale ze 2 lata temu to nie wiem czy w perfumerii nie wcisnęliby mi One Million czy Gucci Guilty. I żeby nie było, że uważam się za jakiegoś eksperta, absolutnie nie, ale potrafię określić co mi się podoba i nie dam się nakłonić do kupna czegoś co jest modne, ale nie w moim stylu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Tylko Rochas Lui jest bardzo ciężko dostać. Bo chyba juz produkcji nie ma. Ale ma ten zapach coś z ,,warkocza''?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie jest słodki, to kompozycja drzewno-ambrowa. W końcu nie każdy zapach na chłodne pory roku musi być słodki bądź ciepły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
O właśnie a jaki jest Angel - męski?Czy też jest taki mocny ?Czy można go porównać do damskiego(w sensie,że są podobne)?
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli chodzi o projekcję i trwałość to killer wielkiego kalibru. Z tym, że nie każdemu przypada do gustu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30756266]Słodziak, ale męski, w bazie są pierwiastki męskie. Z damskim Aniołem ma wspólne cechy.
Jeśli chodzi o projekcję i trwałość to killer wielkiego kalibru. Z tym, że nie każdemu przypada do gustu.[/QUOTE] O dziękuję za dokładny opis ![]()
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Wydaje mi sie że zamówie sobie 212 Sexy Men bo on pasuje do mojego wieku. Ale czy jest w miare uwodzicielski?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam jak za mężczyzną idzie obłok perfum,ale nie że wylał na siebie pół flachy.Jedne nuty mi się podobają bardziej,inne nie.Nigdy nie znajdziesz zapachu,który uwodzi w 100% wszystkie kobiety. Mój były nienawidził na mnie np.Angela EDP,a obecny ubóstwia.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Mądra sugestia.... Nigdy sie nie przekonam jak nie kupie i nie sprawdze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
john varvatos artisan men
Witam byłem dzisiaj w Douglasie i pani sprzedawczyni zaoferowała mi żebym powąchał w zapach ,,John Varvatos Artisan''. Zapach tak mi sie spodobał że nie moge przestać o nim myslec i ciągle go czuje na ręce. Czy na was wywarł podobne wrażenie? Problem w tym że kosztuje 229zł w Douglasie a na Allegro jest tylko jedna aukcja z tym perfumem. Nie wiecie może gdzie moge dostać ten zapach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: john varvatos artisan men
Cytat:
![]() KLIK Znam tylko tą pierwszą wersję, moim zdaniem, bardzo udana ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
znalazłem za 189 na kokai.pl czemu te perfumy są tak mało znane i popularne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() ![]() Ćwiczę od czasu do czasu ![]() Spełniam swoje małe marzenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
http://alabastrum.net/pl/aktualnosci...tos-artisan,19
tu masz recenzje zapachu a pod spodem komentarz zawierający moje wrażenie zgoła odmienne ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- kiedyś widziałam w przystępnych cenach na ebayu. Teraz brak szału, może trzeba polować... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.