|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szukam pokoju w Poznaniu!
Cześć.W październiku rozpoczynam studia na Uamie. Szukam pokoju jednoosobowego w Poznaniu. Na portalach typu gumtree.pl liczba ogłoszeń jest dość ograniczona. więc może wiecie gdzie nalepiej szukać pokoju?Czym sie kierować?na co uważać? Przepraszam, że o to pytam, ale w tym temacie jestem całkiem zielona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam pokoju w Poznaniu!
Może spróbuj na: www. wspollokator. pl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
albo tablica, anonse, na forum uczelni też są czasami ogłoszenia
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja znalazłam mieszkanie w Poznaniu za pośrednictwem studenckiego biura kwater AB-ART. Tylko no trzeba im zapłacić. Za szukanie pokoju to będzie chyba ok. 180 zł i oni Ci przedstawiają do 10 ofert, mówisz im jakie masz wymagania i szukają. My z kolegą mieszkanie znaleźliśmy z nimi w jeden dzień.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedzi. Mam pytanko jezszcze do Was. Lepiej mieszkac na stancji czy w mieszkaniu studenckim ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.