|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Nailart
Witam,
Mam takie pytanko.Co sądzicie o produktach tej firmy? http://www.nailart.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nailart
O kurcze, jak tanio
![]() Niby firma istnieje od 2003 roku a nic o niej nie słyszałam. Nie przekonują mnie jakoś te słoiczki żeli. Jakiś taki oszczędny design...ale w sumie można i shit owinąć w ozdobny papierek i sprzedawać za nie wiadomo jaką kasę. Sama chętnie poczytam opinie wizażanek o tej firmie więc podpinam się.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
no z tym istnieniem firmy to akurat moze byc sciema-mam znajomego, ktory zalozyl dzialanosc jakies dwa lata temu a na stronie ma napisane, ze dzialaja od jakis 10ciu lat, nikt m tego nie udowodni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sunniva - niech kolega pokaże zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, albo wystarczy jak zna się nip tej firmy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Gdzie wy dziewczyny zamawiacie. Zajrzyjcie sobie na www.centrumkosmetykow.pl
Maja tam fajne żele, akryle, wszystko do maniciure, kosmetyki twarzy, ciała, włosów itd. POLECAM! W Mega fajnych CENACH! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się z sanniva2007
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Właśnie szukam opinii w necie o tej firmie, bo mam pewien problem i trafiłam na Wasze wpisy. Zamówiłam u nich tydzień temu na kwotę ok 100 zł. Po moim telefonie do nich ( z pytaniem czy już mi wysłali przesyłkę) okazało się, że wystawiają coś czego nie mają na stanie. Mieli mi od razu zwrócić pieniądze i do dzisiaj puste konto. Wykonałam już trzy telefony do nich i pan zwala na panią, która jest niby odpowiedzialna za przelewy. Zero kontaktu z ich strony. Nie wiem jakie kroki dalej wykonać, zgłasza się takie coś na policję? Na pewno tego tak nie zostawię. Jak dojdzie moja kasa to dam znać i sprostuje ten post, ale jak narazie PRZESTRZEGAM.Uważajcie u kogo kupujecie, sprawdzajcie adres, oni się też wystawiają na allegro i mają jeszcze jedną dość znaną chyba stronę. Po adresie ich poznacie.
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Zapomniałam dopisać, że do dzisiaj jest aktualna opcja dodaj do koszyka przy przedmiotach, których nie mają. Dziwne, że przez tydzień nie zmienili na opcję, że towar jest niedostępny... Edytowane przez latawce Czas edycji: 2012-07-25 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Jednak oddali mi pieniądze - po kilku telefonach i mailach. A rzeczy, których do dzisiaj nie mają są wystawione na sprzedaż...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.