|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sukienka na wesele- co do niej założyć![]() Zdobycz z Top Secret. Kolor: butelkowa zieleń, ale taka przygaszona. Myślę, że zdjęcie oddaje właściwą tonację. Nie wiem zupełnie czy nadaje się na wesele (nie za sztywna i zbyt oficialna?) i co do niej dobrać? Biżuteria: złoto? Jakieś propozycje kolczyków i naszyjnika ew. bransoletki? I jaka fryzura. Włosy (brąz) mam do łopatek, więc wiele można wyczarować. Jakie dodatki buty/kwiat/ toerbka (chodzi mi o kolor, bym nie wyglądała zbyt ponuro). Pasek jest odczepiany i mogę inny dobrać albo chodzić bez (chociaż są szlufki) Proszę pomóżcie ![]() Większe zdjęcie i bardziej wyraźne jest na oficjalnehj stronie sklepu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sukienka na wesele- co do niej założyć
Nie wiem jaki masz styl, ale kolorystycznie ja wybrałabym tak:
http://www.polyvore.com/top_secret/set?id=55587198 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Albo pasek i buty w pomaranczowym/ pomaranczowo-bezowym kolorze. Najlepiej szpilki. Był na wizazu poruszany temat, jaka sukienka do butow i to byly szpilki - nosek i obcas pomaranczowe a boki bezowe. Super by byly te buty do twojej sukienki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
jak dla mnie to dodatki złote
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Wydaje mi się, że dużo lepiej, bardziej elegancko i subtelnie wyglądałaby ze srebrną biżuterią. Kopertówka i buty niech będą klasyczne, cieliste
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziękują dziewczyny.
Pomarańcz nie jest moim kolorem. Źle się w nim czuję. Połączenie zieleni z fuksją b. odważne ale prezentuje się pięknie. Jednak przychylę się do ostatniej propozycji, czyli cielistych butów. Proste włosy odpadają. Noszę takie codziennie i są zbyt oklapnięte. Myślę nad dużymi falami/lokami Torebka, jak i buty pewnie przydadzą mi się nie raz (nie tylko do zieleni). Z biżuterią też pomyślę. Zawsze uważałam, że zieleń---> złoto. Granat--->srebro Ciepła tonacja to ciepła biżuteria. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
szczerze polecam bordo albo krwistą czerwień
bordo w dodatkach np. koralach ożywiłoby sukienkę a krwista czerwień mogłaby stać się elementem makijażu- np. manicure albo i manicure i szminki. ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- torebka może być ciemnozielona- jeśli będziesz mieć czerwone pazury to na tle ciemnej zieleni będzie fajny kontrast. Bordowe buty też byłyby niezłe. ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- torebka może też być cielista albo ciemnoszara. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.