|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
wymarzony pierścień mocy część XXII
Kontynuacja wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=529679
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
No... i brawa za odwagę
![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Witam chora i życzę miłego weekendu
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
uuu zdrówka życzę.
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
zdrowiej. szkoda weekendu na chorowanie
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki
Angina mnie rozkłada , a wniosek ue miałam pisać ;/ łatwo nie będzie
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Witam się i ja
Jodie zdrówka życzę
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja w nowej czesci
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja
![]() Jodie szybkiego powrotu do zdrowia
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Hania zrobilam wczoraj Twoja zupe dyniowa i muffinki z czekolada i malinami i Tz powiedzial ze nalezy Ci sie medal i mam za zadanie testowac Twoje przepisy
zupy wyszedl mi caly wielki gar i myslalam ze bedzie na dzisiaj ale gdzie tam pozarli wszystko na obiad i na kolacje a muffinka zostala jedna (wyszlo mi 16 sztuk) hahaha
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
dzięki dziewczyny
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
heloo
Cytat:
Cieszę się bardzo że Wszystko tak pysznie wyszło. Ja robię 12 "czubatych" mufinek albo 16 zwykłych ![]() Ja po glukozie...i napiszę tak- nie rozumiem skąd ta ogólna panika przed tym "napojem". Słodkie i tyle. Nic nie zakwaszałam ..po prostu wypiłam. Mam nadzieję że tak samo łatwo pójdzie mi z porodem
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#15 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Cytat:
Ja jestem zdania, że poród to pikuś, kilka godzin bólu a na końcu czeka Cię nagroda, za to potem zaczyna się prawdziwy hardcore, przynajmniej u mnie tak było. Mi si normalnie nie chce wracać myślami do pierwszych 4-5 miesięcy po porodzie a wiem, że niedługo czeka mnie powtórka z rozrywki tylko tym razem będę miała jeszcze dwulatkę do ogarnięcia dodatkowo. Do tego to małe "coś" we mnie daje mi ostro do wiwatu, rano nie chce mi się zwlekać z łóżka, ba nawet w nocy budzę się z tym mdlącym uczuciem. Cholera mnie już bierze bo czuję się jak na giga kacu. No to sie pożaliłam
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy tym 75 g glukozy to pikuś Wiesz że ja też bardziej obawiam się tych pierwszych miesięcy Jakimś cudem, póki co, poród w ogóle mnie nie stresuje ![]() Czyli I trymestr daje Ci do wiwatu. Oby szybko minął
|
|
#17 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć! Co za tytuł
![]() Cytat:
Jednak potem było mi niedobrze (dopiero po jakiejś godzinie), choć ja maniaczką słodyczy jestem. Jakbym miała iść ponownie, to też bym poszła bez problemu, co nie zmienia faktu, że było to obrzydliwe i akurat rozumiem, że ktoś się może obawiać, że np. zwymiotuje.TŻ w Szwajcarii od wczoraj. Wraca dopiero w piątek w nocy. A propos pomocy innym - nie musiałam daleko szukać Moja przyjaciółka ma stowarzyszenie, organizujące spotkania ze specjalistami, wyjazdy dla starszych ludzi itp. ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
Jak się okazało - całkiem słusznie się bałam
|
||
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
jodie zdrówka życzę ![]() Jestem trochę zmęczona, ale szczęśliwa po weekendzie Miałam u siebie najazd wizażanek z innego wątku, z którymi spotykamy się dosyć regularnie. Przyjechały z różnych części Polski i było super! Impreza do rana a potem spanie na podłodze jak śledzie
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.. Ja już w pracy, chociaż czuję się średnio. Nie chciałam już jednak przedłużać L4.
|
|
|
|
#21 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyszłam z gabinetu ..on przerażony, a ja "spoko ,smaczne było"![]() W ogóle jestem bohaterką Pojechałam sama na drugie pobranie ..i nawet widok igły i krwi w probówce już mnie nie przeraża![]() Ja właśnie muszę poczytać o porodach coby się zacząć trochę bać i nastawić na złooo. Wtedy jest szansa że miło się zaskoczę Ty opisywałaś swój poród na wątku?. Zupełnie nie pamiętam co było nie tak ![]() Byle do piątku Cytat:
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na złooo też nie ma się co nastawiać, ja się nastawiłam, że będzie ciężko, ale dam radę. Nie, opisywałam go kiedyś na wątku porodowym. ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Jejuuuu, jak mi zimno! |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Dopiero po Twoim poście zwróciłam uwagę na tytuł ![]() Weekend minął mi fajnie, nadrobiliśmy z mężem zaległości , odwiedziliśmy spontanicznie rodziców, a wcześniej kupiłam wreszcie strój do biegania: legginsy, koszulkę, kurtkę, opaskę. I zostawiłam go u rodziców odbiorę go dopiero za tydzień. Szkoda.Znów mam fazę: meble kuchenne, sprzęty kuchenne i dekorowanie salonu. Może wreszcie się ruszymy... Póki co kupiłam sobie śliczną paterkę z porcelany. ![]() Jodie, zdrówka Haniu, jesteś dzielna
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz znikam walczyć w szpitalu o swoje wyniki, trzymajcie kciuki, żeby się udało
nie wiem, czemu tekst mi ginie i jest niewidoczny. U was też tak jest? |
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do spotkania, to naprawdę było super, zebrało się 14 dziewczyn
|
|
|
|
|
#26 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
super! fajnie, że potraficie się tak zorganizować |
|||
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
nie mialam netu przez ostatnie kilka dni!! Ale to utrudnia zycie, ani pracowac ani nic nie mozna. Na szczescie rozwiazujemy zaraz umowe z niezadowalajacym nas dostarczycielem netu i bedziemy miec nowy. Uf. XXII czesc watku Mozna juz na podstawie tych wszystkich wpisow napisac scenariusz serialu
|
|
|
|
#29 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Muszę poczytać watek porodowy w takim razie ![]() Cytat:
---------------- Miałam zjazd po tej glukozie dziwny. Po 3 godz. oblał mnie zimy pot , nogi jak z waty- no masakra. Dobrze że akurat leżałam w domu, bo gdyby nie to na pewno bym padła jak długa. Spałam do 14..zjadłam i jest OK...no ale oczywiście zaczęłam się martwic o te wyniki
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hania ja mialam po glukozie podobnie i do tego taka sennosc mnie dopadla ze usnelam w busie jak wracalam do domu i prawie caly dzien przespalam a wynik mialam 141 czyli jakby o 1 przekroczylam norme a to dlatego (jak sie pozniej okazalo) ze jadlam za duzo owocow potrafilam zjesc dziennie calego arbuza, kilo truskawek, gruszke i np 3 sliwki hahaha i gin mi zalecil jesc polowe tego co jadlam hahaha czyli pol arbuza itd haha
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2011-10-24 o 19:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

Jakimś cudem, póki co, poród w ogóle mnie nie stresuje

Pojechałam sama na drugie pobranie ..i nawet widok igły i krwi w probówce już mnie nie przeraża
Mozna juz na podstawie tych wszystkich wpisow napisac scenariusz serialu