|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
jaki kolor butów do sukienki :)
Hej dziewczyny, mam problem z zestawieniem kolorystycznym. Sukienka jest w dwóch kolorach (ale o wiele bardziej nasyconych, apart nie chciał tego uchwycić). Ma złoty paseczek.
Początkowo wymieniłam pasek na cieniutki czarny z srebrną klamrą, do tego czarne buty i ładnie wyglądało ale... Potem zauważyłam że zamek na plecach sukienki też jest złoty (jest to taki widoczny zamek) więc czarny pasek odpada Muszę chyba zostać przy złotym pasku, ale w takim wypadku czarne buty za nic mi tu nie pasują, bo gryzą się z takimi jaśniejszymi barwami już sama nie wiem... nude chyba jeszcze gorzej, bo blado wypadną przy takich dość kolorowych i ostrych barwach ![]() co polecacie? ja już nie mam pomysłu
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: jaki kolor butów do sukienki :)
Oj dziewczyno, ciężko Ci tu coś poradzić.
![]() Bardzo ładne zestawienie kolorów sukienki, ja szukałabym butów w kolorze paska, ale myślę, że białe buty w złote ćwieki też wyglądałyby ciekawie. Unikałabym czarnego, bo popsujesz sukienkę - moim zdaniem jest w bardzo ciekawym połączeniu barw .
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
a może białe baletki ze złotymi końcami? bardzo stylish ostatnio
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
[1=fd9cd97fbe5e9c6b53251fa a190f917156bca5bc_6192f49 6a3201;35466429]Oj dziewczyno, ciężko Ci tu coś poradzić.
![]() Bardzo ładne zestawienie kolorów sukienki, ja szukałabym butów w kolorze paska, ale myślę, że białe buty w złote ćwieki też wyglądałyby ciekawie. Unikałabym czarnego, bo popsujesz sukienkę - moim zdaniem jest w bardzo ciekawym połączeniu barw .[/QUOTE]W zasaadzie 100% racji Też szukałabym złotych lub ciemnoniebieskich w kolorze dołu sukienki szpilek. W tedy mogłabyś połączyć cały zestaw złotą małą torebką na łańcuszku. Moim zdaniem scaliło by strój. ![]() Mam nadzieje że pomogłam, a tak przy okazji zapraszam na mojego bloga http://patisse-mod.blogspot.com/ co prawda dopiero zaczęłam, ale może kiedyś jeszcze uda mi się pomóc właśnie poprzez niego. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.

Muszę chyba zostać przy złotym pasku, ale w takim wypadku czarne buty za nic mi tu nie pasują, bo gryzą się z takimi jaśniejszymi barwami