![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
GRUDZIEŃ - Guerlain, Nouba Earth Powder, BU, Catrice
Nieaktualne
KRAMIK EVENSTAR
DO WYMIANY: GUERLAIN, Lingerie, 02 Beige Clair, ubytek ok. 10%, otwarty w grudniu GUERLAIN, Ombre Éclat, poczwórne cienie do powiek, kolor 480 Perle d'Argent, pochodzą z wymianki. zużycie: najjaśniejszy cień max 5%, pozostałe zużycie minimalne; bez pacynek, z welurkiemm kod: 0002 NOUBA, Earth Powder, używany, ubytek ok 15-20%, data ważności 01/2013, odcień 5 GUERLAIN, Rouge G, szminka w kolorze Garconne, zakupiona wrzesień/październik, użyta ok. 3 razy; pochodzi z edycji limitowanej jesień 2010, jest to kolor, który ma Natalia Vodianova na sobie na zdjęciu reklamowym ![]() GUERLAIN, Khol, w kolorze brązowym, kod 3N01, ubytek 15%-20% CATRICE, puder Multi Colour Powder, dwa razy użyty, odcień 020 CATRICE, puder brązujący, odcień 02, ubytek znikomy link do KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=42761&next=1 DEBORAH, cienie Ombretto Mono Hi-Tech wet&dry, użyte kilka razy, z wymianki, odcień 35 Do wymianek chętnie dodam próbki perfum: Guess, Seductive EDT Salvatore Ferragamo, for Fascinating Night EDP Beyonce, Heat Rush EDP GAP, Stay EDT Laura Biagotti, Aqua di Roma EDT Baldessarini, Strictly Private EDT Proszę prosić o zdjęcia ![]() Zapraszam!
Wymianka Edytowane przez evenstar Czas edycji: 2013-02-04 o 21:04 Powód: Zamknięcie wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GRUDZIEŃ - Guerlain, Nouba Earth Powder, BU, Catrice
Interesuje mnie to:
GUERLAIN, Khol, w kolorze brązowym, kod 3N01, ubytek 15%-20% Czy masz fotkę?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj ,
już masz nie pewnie dosyć ale jako że coś tam znów dołożyłam, to spytam ponownie o brązerek Nouby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Khol GUERLAIN?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Niestety nic, pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Kurcze no, próbuję na wszystkie sposoby coś jeszcze u Ciebie znaleźć żeby nam się ta wymianka skleciła, ale niestety
![]() szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;31468101]Okej, przemyśl sprawę ; ) A nie chciałabyś jeszcze np. mojej Rouge G za twoją Garconne? : )[/QUOTE]
oj nie, to na pewno odpada, obiecałam sobie już żadnej ciemnej szminki, bo i tak żadnej później nie noszę.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za
GUERLAIN, Ombre Éclat, poczwórne cienie do powiek, kolor 480 Perle d'Argent, pochodzą z wymianki. zużycie: najjaśniejszy cień max 5%, pozostałe zużycie minimalne; bez pacynek, z welurkiemm kod: 0002 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;31485514]Amerykańska to wersja z kwadratowymi wkładami? Jeśli tak, to ja mam tą inną, z okrągłymi. One się czymś różnią?[/QUOTE]
Tak, te kwadratowe nie są wypiekane. Ja mam duży problem z cieniami, nawet Dior się mnie nie trzyma ![]()
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2012-01-08 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.