![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Sierpień - znane marki! rozmiar S, M, L .:Zapraszam:. Bluzki, Marynarki, Spodnie itd.Witajcie ![]() Na wstępie chciałam powiedzieć, że interesują mnie wyłącznie ubrania w rozmiarze S/M, ewentualnie buty 40, kosmetyki lub książki psychologiczne. To taka bardzo ogólna lista, którą za chwilkę postaram się bardziej wyszczególnić ![]() Rzeczy zaprezentowane poniżej pochodzą z mojej prywatnej szafy. Nie były noszone przez nikogo innego i są zazwyczaj w stanie bardzo dobrym. Ewentualne wady opisuję. Niekiedy jakość zdjęć jest bardzo kiepska, ale jest to wina tylko i wyłącznie mojego aparatu. Na niektórych ubraniach może pojawić się sierść mojego kota, jednak wszystko przed wysłaniem staram się jak najdokładniej przejrzeć. Jestem tu nowa ![]() Bardzo proszę o odpisywanie u mnie. Mile widziane również linki (a nawet konieczne, gdyż nie prowadzę subskrypcji wątków). Ja odpisuje u Ciebie, również podawaj link! Niektóre ciuszki oddam bardzo łatwo. Za inne wolałabym troszkę więcej, gdyż waham się czy je oddać. Bardzo proszę również o zachowanie jakiejś równowagi cenowej i nieproponowanie mi za spodnie znoszonej bokserki. Rzeczy, których obecnie szukam: - lakier do włosów - balsam brązujący lub samoopalacz - jasny podkład - biało-czarny pasiak na grubsze ramiączka - torebki! - koszula w kratę - płaszcz na jesień! - jeansowa koszula - kolorowe marynarki - spodnie rurki jeansowe lub kolorowe - bokserki - jednokolorowe t-shirty - sukienek, spódnic - czarne, długie legginsy - taliowane koszule - kardigany - płaszcz na jesień - parka - baletki lub trampki lub saszki lub inne jesienne buty (rozmiar 40) - innych rzeczy, które mi się spodobają ![]() Nie znalazłeś nic ciekawego u mnie? Pytaj! W mojej szafie jest mnóstwo innych rzeczy i za coś, co mi się spodoba jestem w stanie wygrzebać to i owo. Dziękuję za przeczytanie i zapraszam do oglądania ![]() Perełki ![]() oddam jedynie za coś z mojej listy Jaśniejszą jeansową koszulę. Parkę. Kurtkę jeansową w kolorze granatowym. Rurki jeansowe. Buty na jesień. Trampki Converse. Czerwoną marynarkę znanej firmy. Czarna torba z ćwiekami mieszcząca format A4. Brązową listonoszkę. Koszula jeansowa H&M Rozmiar S. Taliowana. Szukam jaśniejszej. Marynarka Boyfriend blezer z materiału Denim Co Rozmiar M. Typowy oversize. Marynarka Bershka. Grafitowa. Rozmiar M. Typowy oversize. Edytowane przez e5f8e1654645f7f709e372d7f739a8569d1c32e2 Czas edycji: 2012-09-09 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Sierpień - znane marki! rozmiar S, M, L .:Zapraszam:. Bluzki, Marynarki, Spodni
4. Jeansowa mini w odcieniu grafitowym/czarnym na gumce firmy F&F
Z tyłu imitacja kieszeni. Można wymienić gumkę i wówczas będzie bardziej ciasna. Rozmiar z metki 40. Mam 93 cm w biodrach i była na mnie lekko za luźna. Edytowane przez e5f8e1654645f7f709e372d7f739a8569d1c32e2 Czas edycji: 2013-07-13 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Sierpień - znane marki! rozmiar S, M, L .:Zapraszam:. Bluzki, Marynarki, Spodni
6. Spódnica w kratkę firmy H&M.[/B]
Idealna na jesień. Modny wzór. Długość delikatnie za kolano. Rozmiar 38. Jednak będzie dobra również na 40. Edytowane przez e5f8e1654645f7f709e372d7f739a8569d1c32e2 Czas edycji: 2013-07-13 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
8. Piękna kopertowa sukienka H&M w ciekawe wzory
Długość lekko przed kolana. Sten idealny. Rozmiar z metki 38. Będzie dobra również na 36. 11. Krótkie spodenki C&A Rozmiar 38. Będą dobre również na 36. Na kieszeni czaszka ![]() Można podwinąć w sposób zaprezentowany na zdjęciu. Wówczas będą krótsze. Edytowane przez e5f8e1654645f7f709e372d7f739a8569d1c32e2 Czas edycji: 2013-07-13 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znjadziesz cos u mnie za krótkie spodenki jeansowe?
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- torebka nie wchodzi w grę za ciuchy. kalosze - tak jak jest napisane - tylko za buty z wish - trzewiki, workersy, trapery, oxfordy mogłabym Ci oddac sandałki z gumeczkami. jakie sa wymiary spodenek? czy jako osoba noszaca L wejdę w nie? czy to typowa 38 czy zaniżona? i poprosiłabym dane śpiwora - z czego jest w środku, ile wazy, do ilu stopni, etc.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1345913876 ? Zapraszam do obydwu wątków
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
fajny śpiwór, tylko tak jak się obawiałam -tylko do 5 stopni
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za bezowe spodenki?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za tunike tally?
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Wymiary tuniki:
43 cmx2 od pachy do pachy, 35cm x2 ten czarny pas, 72-73 cm całkowita długość. Dwie pierwsze rzeczy mam wolne, dwie kolejne w negocjacji ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Może to Ci pomoże: osoba na zdjęciu ma ciut więcej niż 93 cm w biodrach ![]() A w jakim stanie jest sweterek?
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Ale to nie jest taki sztuczny materiał? Nie jest zmechacony? Jeśli miałabyś coś z mojej listy poszukiwań (czyli koszule głownie takie do pracy lub sweterki- zwykłe lub zapinane) to możemy negocjować więcej rzeczy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- to w takim razie zrezygnuje bo tego się najbardziej obawiam ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- OKi fajnie ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Zamieniłabym ją najchętniej na inna marynarkę. Niestety wszytskie Twoje będą na mnie za duże.
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Podobaja mi sie rurki Orsay
![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Masz moze poza watkiem dolozyc mi jakis basicowy t-shirt albo moze jakis lakier do paznokci? Sadze ze wtedy zadna z nas nie bylaby stratna ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
chetnie zobaczyłabym jakies maryneki o ktorych pisałąs u mnie. Tez byłabym za większą wymianką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Niestety nic nie widzę ;<
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za szara torebke?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
poprosiłabym tez o zdjeica marynarki z bershki i koszuli H&M 36, niestety marynarki z twojego watku nie beda pasowac, jenda to 40tka a druga ma trzy guziki co odpada ;/ Moj typ to marynarki z bershki na 1 guzik ( mam 5 w domu
![]() Edytowane przez aga_st Czas edycji: 2012-08-26 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się koronkowa spódniczka H&M, a masz jakieś zdjęcia na sobie/manekinie/kimkolwiek?
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
9. Tunika Tally Weijl
Szara i delikatne biało-srebrne prążki (niż), co dodaje jej ciekawego charakteru. Ładnie się układa. Na guziki. Stan idealny. Noszona kilka razy. Rozmiar z metki 38. Moim zdaniem dobra również na 36. Może coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Kurczę, no szkoda, ale trudno. A odpowiadałaby Ci ewentualnie taka wymianka?
![]()
SG ![]() Włosomaniaczka od czerwca 2013 ![]() Edytowane przez lemonadegirl Czas edycji: 2012-08-26 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
a w jakim jest stanie torebka ?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.