|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Towaroznawstwo czy technologia żywności i żywienie człowieka?
Po którym kierunku są lepsze perspektywy zawodowe?
Dodam, że planuję studiować w Poznaniu. Mam małe problemy z chemią, ale myślę, że wszystkiego można się nauczyć.
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Towaroznawstwo czy technologia żywności i żywienie człowieka?
W poznaniu to nie wiem, jednak mam znajomych na obu kierunkach we wrocławiu i lepsze wrażenia mają ci z technologii żywności i żywienia. Na towaroznawstwie ludzie twierdzą, że nie do końca wiedzą po co uczą się takich a nie innych rzeczy. Co do chemii to akurat na TŻiŻ podobno jest więcej. Miemy nadzieje, ze wypowiedzą sie dziewczyny z podanych kierunków bo ja tak tylko z obserwacji oceniam.
http://www.rossnet.pl/konkursy/konku...5-ef49c4b3fdc0 ![]() ![]() ![]() "... jak parasol, kiedy leje z nieba... tak ja kocham Cię!..." _________________________ ________ 24.08.2009 - zaręczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
to zależy czy towaroznawstwo na ekonomcznej, przyrodniczej czy politechnicznej uczelni
jeśli chodzi o Wrocław to kierunki bardzo mało się różnią i jeśli chodzi o możliwości zawodowe ------> są bardzo podobne technologia jest bardziej techniczna towaroznawstwo ekonomiczne co do tego, że studenci towarki są mniej zadowoleni.... wątpię, że to z kierunku wynika raczej z tego, że kierunek jest mało popularny i potem studiuje bardzo dużo osób z przypadku po 2 naborze ja studiuję technologię moja przyjaciółka towaroznawstwo obie wybrałyśmy świadomie i obie jesteśmy mega zadowolone z wyboru ![]() jak z pracą.... mogę napisać za 3 lata, ale już teraz jestem świadoma, że lekko nie będzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.