|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Beznadziejnie zakochana w Arabie :(
Wrocilam w zeszlym tygodniu z Egiptu zakochana jak nigdy, nie przypuszczalam, ze to mnie spotka wlasnie tam i nie mialam pojecia jacy sa Arabowie, wiec chyba wpadlam w niezle bagno... Chcial zaplacic zebym troche dluzej zostala. Od mojego wyjazdu ciagle pisze i dzwoni. Bardzo mu na mnie zalezy. Ja chcialabym w to wszystko wiezyc ale chcialabym go miec tu albo zastanawiam sie czy powinnam leciec do niego znowu? I wogole nie wiem co mam robic...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Beznadziejnie zakochana w Arabie :(
może poczekaj trochę, ochłoń, ja jak jeszcze nie byłam z obecnym chłopakiem to zawsze po powrocie z jakichkolwiek wakacji, nawet niekoniecznie z tych ciepłych krajów, to wracałam zakochana :E To jest taka fascynacja inną kulturą, zawsze coś, co jest inne nas interesuje bardziej
![]() A jak już byś coś chciała to radzę uważać.. tyle się słyszalo historii o takich związkach ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A ile czasu Ty go w ogóle znasz?
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ojjj nie, lepiej zapomnij o tym
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Daruj sobie. To jedyna dobra rada w tej sytuacji.
Takie wakacyjne romanse z tymi kochasiami to nic dobrego ![]() Oni wciskają dobre kity a dziewczyny łykają to jak młode pelikany.
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chcesz mieć go "tu": stąd moje pytanie: a stać cię na to? Bo sprowadzenie i utrzymywanie to droga sprawa, moją krewną to sporo kasy kosztowało. Co robić? ochłonąć i nie wierzyć w brednie, ze trafiła ci się miłość jak z poematu; ochłonąć, a potem na spokojnie obejrzyj sobie: http://www.youtube.com/watch?v=Ah8dhqQvZ8E - zobacz całość, a swoją "miłość" i arabskie cudo zobaczysz we właściwej perspektywie.Szczególnie polecam fragmenty, gdy wypowiadają się Arabowie , czemu służą ich "kocham cię" wobec Europejek. Wg mnie to powinien być obowiązkowy film dla młodych naiwnych Polek , zanim ruszą do Egiptu i usłyszą standardowe: "aj lowju darling" ![]() Edytowane przez madana Czas edycji: 2012-08-16 o 17:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Tylko pieniędzy mu nie wysyłaj, bo niewątpliwie niebawem Cię poprosi o pożyczkę ''na leki dla ciężko chorej mamy"
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co za miłość to była! Jak ona zła na nas wszystkich była, gdy próbowaliśmy ją przestrzec "wy mi szczęścia bronicie" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Jak taki temat to madana musi się pojawić- zapadła mi historia Twojej krewnej w pamięci bardzo dobrze już dawno temu
![]() Zgadzam się w 100%. Cytat:
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
nastepna naiwna...
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejny ruch: będzie zasypywana "słodkimi" smsami ; po jakimś czasie pomyśli, że polscy faceci są beznadziejni.... to takie urabianie powolne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
JA ze swojej strony radze tylko żebyś zachowała duuuuużą ostrożność.
Takie zwiazki Europejek z Arabami bardzo rzadko kończą się happy-endem.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
wez sobie odpuść. ochłoń. przejdzie ci. nie pakuj się w coś takiego, bo niejedna naiwna poleciała prosto w sidła. a potem płacz i zgrzytanie zębów.
podejdz do tego z rozsądkiem, spójrz na to krytycznie z boku. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.