|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
KUCYKI TRESKI - warto???
Dziewczyny, czy któraś z Was zamawiała może sobie na allegro doczepiane treski-kucyki??? Czy któraś mogłaby doradzić mi czym się kierować przy ich zakupie?? A może któraś mogłaby polecić mi konkretnych sprzedawców na allegro? W ogóle warto kupować takiego doczepianego kucyka??
Proszę o odpowiedź. |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: KUCYKI TRESKI - warto???
Polecam zarowno kucyki jak i inne dopinki ze sklepu cosmoshop . Dobra jakosc , wloski naturalne , nie swieca sie , nie placza , wygladaja jak nasze wlasne
Z allegro nie polecam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
ja polecam clip in z longhair.pl, tez sa na all. i mysle, ze chyba bardziej sie oplaca kupic rozpuszczone pasma niz kucyk
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
ja właśnie chciałabym kupić sobie i kucyka i te rozpuszczone pasma
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
kucyk tez mialam, zalozylam ze 2 razy i dalam sobie spokoj, nie chcial sie trzymac. pomijajac juz to, ze byl z totalnie syntetycznych wlosow, kupiony w zwyklym sklepiku za jakies 30-40 zl
zas clipy uzytkowane przez rok (potem zmienilam kolor wlosow) dalej wygladaja swietnie, tylko koncowki sa nieco napuszone, lecz dalej wygladaja naturalnie.
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
a klipy kupowałas z naturalnych czy sztucznych włosów?? bo ja widzialam na allegro 3 takie pasma roznej dlugosci i szerokości za 30 zł i sie zastanawiam, czy ta cena nie idzie w parze z jakością?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba łatwo się domyślić, że za 30 zł będziesz miała plastikowe włosy lalki barbie. Jest cały wątek o doczepianych włosach na fryzjerskim.
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam 8 czy 6 (?) tasm, kupowalam za bodajze 120 zl. sztuczne, ale zachowuja sie jak naturalne- krecisz, prostujesz, byle nie nagminnie. naturalki to juz wydatek kilkuset zl.
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
ok dziekuje za odpowiedzi dziewczyny
![]() ale tak mnie kusi ten blond kucyk noo:P |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro Cię kusi to kup jakiś dobry gatunkowo. Szkoda kasy na szmelc. Myślisz, że to coś będzie wyglądało naturalnie? Nie, nie będzie. Gwarantuję Ci, że na ulicy ludzie bedą patrzeć na Ciebie z politowaniem, jeśli założysz ten kucyk.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
heh...już tak mi nagadylyscie ze sama juz nic nie wiem..
planuje od kolezanki odkupic klipy, ale to jest włos naturalny i cena tez jest ładna a co do tego kucyka to sama nie wiem już....
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W załączniku możesz zobaczyć moje włosy syntetyczne, które kiedyś tam kupiłam. Zdjęcie zostało zrobione z lampą błyskową - w słońcu te włosy wyglądały tak samo. Kosztowały 100zł, a nie 30, więc chyba nie muszę mówić, że te, które Tobie się podobają, będą wyglądać jeszcze gorzej? Radziłabym Ci kupić włosy wykonane ze sztucznie wytworzonego białka. Zachowują się tak samo jak naturalne, nie świecą się, można je kręcić, prostować, farbować i tak dalej. Jedynym sposobem na sprawdzenie czy są prawdziwe jest podpalenie włoska i sprawdzenie zapachu. Edytowane przez Anethka Czas edycji: 2012-08-21 o 18:18 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.

moja wymianka

ja mam 8 czy 6 (?) tasm, kupowalam za bodajze 120 zl. sztuczne, ale zachowuja sie jak naturalne- krecisz, prostujesz, byle nie nagminnie. naturalki to juz wydatek kilkuset zl.