|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dobry krem...
Witam dziewczyny! Mam do was pytanie: szukam jakiegoś dpbrego kremu do twarzy - mam tłustą cerę, ale bez jakiś specjalnych problemów
![]() ![]() P.S. Chciałam kupić ten nowy Eveline - Happy day, ale jeszcze się wstrzymuję... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry krem...
No ja bym Ci polecił krem Garniera z wyciągiem z wielu owoców (ma takie żółte pudełko). Świetnie nawilża, matuje (na długi czas) oraz daje uczucie niesamowitej gładkości skóry. Kosztuje ok. 14zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja też mam tłustą cerę i mam krem z eveline na noc i krem pod oczy.z początku byłam zadowolona,ale efekty było widać pózniej.niezbyt dobre ,krem pod oczy i na powieki zaczął szczypać,a ten na noc przetłuścił mi twarz.nie wiem ile masz lat,ale moge ci polecić krem nawilżająco-matujący z serii forte25+ erisa.dla mnie jest super.bardzo szybko się wchłania,nie zostawia tłustego filmu.jestem z niego bardzo zadowolona , używam go na dzień i na noc.pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
szymeen jaki to krem? Ma żółte pudełko? Jeśli możesz mi napisać jaki to dokładnie krem to byłabym wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
To może dla mnie też doradzicie jakiś dobry i niedrogi krem na dzień i na noc. Mam 38 lat,cerę mieszną, wrażliwą.Taki żeby matował i był p/zmarszkowy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie wszystkie dziewczyny,bo to moja pierwsza wypowiedż na forum.Ja mam cere mieszaną i tez miałam problem z doborem kremu,bo żaden nie chciał się wchłonąc w skórę w tych tłustych partiach twarzy.Kupiłam krem L`OREAL HAPPYDERM ma łososiowy kolor i przepięknie pachnie,kosztuje okolo 25zł.Naprawde go polecam!!! nie jest to krem matujący,ale cudownie sie wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy na twarzy.Dopisze jeszcze,że używałam wcześniej też różne kremy matujące i bardzo ich nie lubie,bo jakoś dziwnie czuje się po nałożeniu takiego kremu.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Garnier Skin naturals z wyciągiem z jabłka, grejfruta i kiwi. Zapomniałem także dodać, że ma właściwości ujędrniania skóry twarzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja polecam http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=5327.
Matuje buzie, szybko się wchłania. Poczytaj sobie proszę recenzje, w wiekszości są pozytywne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.