|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Zestaw Do Włosów
Mam do Was pytanko. Czy któraś z Was używała podobnego zestawu lub posiada takowy?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65053039 Chodzi mi o to czy warto go kupić? Z tym,że nie na allegro a w sklepie. I czy lepiej kupić Philipsa czy Babyliss? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zestaw Do Włosów
Mi sie wydaje,ze Babyliss jest drozsze niz Philips a ja mam pare urzadzonek Philipsa i nie narzekam
działaj doskonale na allegro kupiłam prostownice za 40pare zł.... i nie narzekam,działa bezproblemowo a taka niska cena
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
dziękuję Ci, chyba zdecyduję się w sklepie na ten zestaw Philipsa
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Ja mam bardzo podobny zestaw philipsa. I wcale nie jestem z niego zadowolona, prostownica nie prostuje prawie wcale, karbownica słabiutko, lokówka hmmm no niby działa ale ile trzeba spędzić czasu żeby mieć ładne loki... Ja nie mam cierpliwości.
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Jednak nie kupiłam tego zestawu. Pani w sklepie raczej mnie do tego nie zachęcała, była uczciwa po prostu. Prostownica nagrzewa się z jednej strony a lokówka po przyjrzeniu się...no cóż nie tego szukam. Jeśli już mam wydać pieniądze to na coś konkretnego i chyba kupię tylko lokówkę. Chciałam mieć zestawik, a to wyprostowac włoski a to zakręcić ale wychodzi na to, że lepiej kupić jedną rzecz a porządną a nie w zestawie tzw. badziew. W każdym razie jestem Wam wdzięczna za odzew.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.

działaj doskonale