rozczarowana po raz kolejny... ;| - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-19, 14:59   #1
yeloow
Przyczajenie

rozczarowana po raz kolejny... ;|

Witajcie.
Mój problem wydaje się zbyt błahy,ale ja poprostu nie wiem jak sobie z tym poradzić. Zanim przejdę do sedna, w skrócie napiszę wam o moich wzlotach i upadkach z facetami. Upadków było więcej... Od prawie 3 lat nie mogę sobie znaleść nikogo wartego mojej osoby. Był okres, gdy szukałam na siłę, nawet zdesperowałam się do tego stopnia i skorzystałam z portali randkowych, które okazały się jedną wielką porażką, bo tam nikogo normalnego nie ma poczynając od zadufanych sobie du.pków po nie wyżytych buraków. Przestałam pisać z facetami w Internecie.
Minęło trochę czasu, zaczełam spotykać się z kolegą, niestety po pewnym czasie z jego strony obudziły się uczucia do byłej... Nie całe 2 msc później spotkaliśmy się przez przypadek i znów zaiskrzyło, niestety jego eks znów to popsuła, bo okazało się , że kolega będzie miał z nią dziecko. Nie wyszło znów? Trudno. Nauczka na następny raz : dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi.. Miałam wiele takich sytuacji. Zawsze źle trafiam, przestałam wierzyć w to , że istnieje gdzieś tam TEN,który jest dla mnie ;-)
Przestałam już szukać na siłę, aż w końcu poznałam przez 'przypadek' fajnego chłopaka. Od początku coś iskrzyło, ale teraz mam wrażenie , że to raczej nie było TO. Spotkaliśmy się przed wczoraj. Zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie, przypadł mi do gustu, wydawało się, że ja mu też.
Ale... od spotkania nie rozmawiałam z nim ani razu. (kontakt jedynie przez portal społecznościowy, ponieważ nie mamy innej możliwości.)To znaczy , że mnie olał ? Nie wiem co o tym sądzić. Raczej znów uwierzyłam , w coś czego nie będzie i nakręciłam się na znajomość.
Za każdym razem jest tak samo..
yeloow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 15:04   #2
maryjanesroses
Raczkowanie

Dot.: rozczarowana po raz kolejny... ;|

Ale, nie rozumiem, dlaczego nie umówiliście się na kolejne spotkanie?
maryjanesroses jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 15:07   #3
yeloow
Przyczajenie

Było spotkanie następne, jednak od tamtego momentu nie rozmawiałam z nim jeszcze, mam wrażenie, że być może mnie olał ?
Stary 2012-08-19, 15:16   #4
maryjanesroses
Raczkowanie

Ach, bo pisałaś "kontakt jedynie przez portal społ.", tzn. że mieliście, a nie nadal macie? No wiesz, nie wiadomo co się stało, przypadki chodzą po ludziach, ale nie oszukujmy się, w tych czasach takie znajomości często kończą się milczeniem z jednej strony, nawet po dłuższym czasie.

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Poza tym, ile masz lat? Wiesz co, to zazwyczaj tak jest, że jak się człowiek nakręca i czegoś bardzo chce, to życie płata figle. Dlatego należy się czymś zająć i to olać! Rozwijać się, dbać o siebie, a nie tylko przejmować, że się nie ma chłopaka, to nie ma sesnu. Wyluzuj, a książę i tak się znajdzie.
Stary 2012-08-19, 15:17   #5
yeloow
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez maryjanesroses Pokaż wiadomość
Ach, bo pisałaś "kontakt jedynie przez portal społ.", tzn. że mieliście, a nie nadal macie? No wiesz, nie wiadomo co się stało, przypadki chodzą po ludziach, ale nie oszukujmy się, w tych czasach takie znajomości często kończą się milczeniem z jednej strony, nawet po dłuższym czasie.
nie zrozumiałaś.!
spotkaliśmy się 2 razy . Poznałam go przez znajomych , jednak nie ma możliwosci np. porozmawiania przez telefon , bo on nie ma.
No i niewiem co o tym myśleć. zreszta pogubiłam się.
Stary 2012-08-19, 15:18   #6
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez yeloow Pokaż wiadomość
Witajcie.
Mój problem wydaje się zbyt błahy,ale ja poprostu nie wiem jak sobie z tym poradzić. Zanim przejdę do sedna, w skrócie napiszę wam o moich wzlotach i upadkach z facetami. Upadków było więcej... Od prawie 3 lat nie mogę sobie znaleść nikogo wartego mojej osoby. Był okres, gdy szukałam na siłę, nawet zdesperowałam się do tego stopnia i skorzystałam z portali randkowych, które okazały się jedną wielką porażką, bo tam nikogo normalnego nie ma poczynając od zadufanych sobie du.pków po nie wyżytych buraków. Przestałam pisać z facetami w Internecie.
Minęło trochę czasu, zaczełam spotykać się z kolegą, niestety po pewnym czasie z jego strony obudziły się uczucia do byłej... Nie całe 2 msc później spotkaliśmy się przez przypadek i znów zaiskrzyło, niestety jego eks znów to popsuła, bo okazało się , że kolega będzie miał z nią dziecko. Nie wyszło znów? Trudno. Nauczka na następny raz : dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi.. Miałam wiele takich sytuacji. Zawsze źle trafiam, przestałam wierzyć w to , że istnieje gdzieś tam TEN,który jest dla mnie ;-).
Jego eks popsuła? Tzn. to dziecko zrobiła sobie sama, bez jego udziału?

Cytat:
Przestałam już szukać na siłę, aż w końcu poznałam przez 'przypadek' fajnego chłopaka. Od początku coś iskrzyło, ale teraz mam wrażenie , że to raczej nie było TO. Spotkaliśmy się przedwczoraj. Zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie, przypadł mi do gustu, wydawało się, że ja mu też. Ale... od spotkania nie rozmawiałam z nim ani razu. (kontakt jedynie przez portal społecznościowy, ponieważ nie mamy innej możliwości.)To znaczy , że mnie olał ? Nie wiem co o tym sądzić. Raczej znów uwierzyłam , w coś czego nie będzie i nakręciłam się na znajomość.
Za każdym razem jest tak samo..
Spotkaliście się przedwczoraj, a Ty już rozpaczasz, że facet Cię olał? Może akurat nie ma teraz czasu na spotkanie. Zresztą sama go możesz zaprosić, może czeka na twój krok
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 15:21   #7
yeloow
Przyczajenie

[QUOTESpotkaliście się przedwczoraj, a Ty już rozpaczasz, że facet Cię olał? Może akurat nie ma teraz czasu na spotkanie. Zresztą sama go możesz zaprosić, może czeka na twój krok [/QUOTE]

no własnie, niewiem. Co ja mam zrobić? Napisać do niego ? jakoś nie mam odwagi , pokaże mu tym , że czekam na jego odezw
Nie ma go online więc i tak nie napiszę
Stary 2012-08-19, 15:24   #8
maryjanesroses
Raczkowanie

Cytat:
nie zrozumiałaś.!
spotkaliśmy się 2 razy . Poznałam go przez znajomych , jednak nie ma możliwosci np. porozmawiania przez telefon , bo on nie ma.
No i niewiem co o tym myśleć. zreszta pogubiłam się.
Piszę pw.
Stary 2012-08-19, 15:42   #9
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
no własnie, niewiem. Co ja mam zrobić? Napisać do niego ? jakoś nie mam odwagi , pokaże mu tym , że czekam na jego odezw
Skoro rozmawiacie na portalu społecznościowym, to nawiąż w rozmowie do Waszego spotkania, zaproponuj jakieś wspólne wyjście.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 17:19   #10
ciasteczko0
Raczkowanie

Nie martw się Ja też byłam w podobnej sytuacji, tylko , że ja szukałam "na siłę" przez prawie 7 lat Też za każdym razem było spotkania, a później się okazywało, że chłopak albo nie jest osobą godną uwagi, albo kontakt się urywał. Weź się w garść i odezwij się do niego pierwsza, a jak nie wyjdzie to trzymam kciuki za to żebyś znalazła prawdziwą miłość.
ciasteczko0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 18:54   #11
Clemence
Zakorzenienie

Ja bym do niego napisala a na razie sie nie nakrecala.
Trzeba znać swoją wartość i po priostu mieć zainteresowania i trochę tym żyć.Wtedy i naczej podejdziesz do tematu "mieć chłopaka"

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez ciasteczko0 Pokaż wiadomość
Nie martw się Ja też byłam w podobnej sytuacji, tylko , że ja szukałam "na siłę" przez prawie 7 lat Też za każdym razem było spotkania, a później się okazywało, że chłopak albo nie jest osobą godną uwagi, albo kontakt się urywał. Weź się w garść i odezwij się do niego pierwsza, a jak nie wyjdzie to trzymam kciuki za to żebyś znalazła prawdziwą miłość.
wspolczuje

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 23:04   #12
deszczowypies
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35985457]Jego eks popsuła? Tzn. to dziecko zrobiła sobie sama, bez jego udziału?
[/QUOTE]

a to przebiegła paskuda

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 08:19   #13
xTync
Wtajemniczenie

Tak to jest jak sie szuka faceta na sile, i w co drugim widzi kandydata na ktorego sie napala.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości