|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Ciuchy dobrej jakosci, a zestaw klasyki
(Nie do konca wiem jak dobrze sformulowac moje pytanie/prosbe, ale probujemy
)Jestem na etapie, ze chcialabym skompletowac dobrej jakosci zestaw ubran do pracy. Chcialabym kupic cos dobrej jakosci, tzw klasyki na lata - jestem tez zdecydowana zeby wydac troche wiecej. Mam niestety dylemat do jakiego sklepu sie udac. Wykluczam sklepy typu Reserved, H&M i Zara - choc wiem ze tam mozna dostac swietne ciuchy, ale to czy jakosc zostaje na lata to czesto w przypadku tych ubran to ryzyk fizyk czasami tak, czasami nie.Mam tez swiadomosc, ze w dzisiejszych czasach jakosc nie rowna sie cenie, stad skorzystalabym ze sprawdzonych sklepow/marek/firm. Czy polecacie Solar, Simple - czy moda tam nie jest zbyt powazna ? Cos moze inne firmy ?
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ciuchy dobrej jakosci, a zestaw klasyki
solar i simply jak najbardziej, a oprócz tego mohito, mango river island(tu tżeba zwracać dużą uwagę na jakość materiałów bo niektóre to zwykłe szmatki)
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuchy dobrej jakosci, a zestaw klasyki
Hej,
Mohito, Mango, i RI tez troche wpadaja w te kategorie - tzn tez mam doswiadczenie ze mozna trawic na cos super dobrego jakosciowo i nic specjalnego. Czy kupujecie moze jeszcze gdzies ? Tommy Hilfiger jest wart swojej ceny ?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.

)
czasami tak, czasami nie.