|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Jaki układ stołów na weselu?
Mam do was pytanko. Jeśli organizujecie przyjecia weselne, (z tańcami), to na jaki układ stołów decydujecie sie w lokalu? Tam gdzie my organizujemy wesele , sa okrogłe stoły (po 10 os.) i każdy stoi osobno. Ja obawiam się, że taki układ będzie dzielił gości na grupki i "izolował". Po za tym pojawi się problem kogo z kim posadzić. A co Wy myślicie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jaki układ stołów na weselu?
Nadin
U mnie na weselu stoliki były ustawione w kształt kwadratowej litery U a my jako młoda para siedzieliśmy w dole tego u.(mam nadzieje ze w miare zrozumiale się wyraziłam) Na tej samej sali były tańce a dokładnie przed stolikami. My jako młodzi mieliśmy widok na wprost ![]() Moja koleżanka chciała na weselu zrobić stoliki osobno, tak aby siedziało kilka par przy jednym, potem zrezygnowała jednak z tego pomysłu, bo stwierdziła ze taki układ własnie izolował by gości i powstałby problem kogo przy kim posadzić. Ale jeśli się dobrze rozplanuje to myśle, ze nawet przy oddzielnych stolikach goście mogą sie dobrze bawić, ważne chyba jest to zeby za mało osób przy stoliku nie siedziało i zeby za duzo tych stolików nie było osobno. Ale wszystko zalezy od rozplanowania siedzenia gości. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
jak to są okrągłe stoły to i tak ich nie złączysz..a goście i tak sami się rozlokują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
u nas były 4 stoły na ok 20 pare osób kazdy. Zdecydowalismy sie na wizytówki, aby pary które znalismy tylko my nie usiadły kolo cioci X i wujka Y, bo takie miejsca im zostały. Wiele osob zyczylo sobie zarezerwowac miejsca kolo tego i tego, wiec zrobilismy dla wszystkich. Najdluzszy stól był Nasz, taki młodzieżowy. Przed nami stał krótszy, tam usadzilismy moją rodzinę, dalej był kolejny stół obsadzony przez rodzinę męża , potem przerwa do wyjscia i kontynuacja stołu. Powstal podział na rodziny, ale uważam ze dobrze, bo po co ma sie integrować moja ciocia z południa z wujkiem męza z pólnocy??? A tak, kazdy był w swoim towarzystwie, znali się, a kto się chciał integrować to robił to na parkiecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
my CELOWO ustawiamy stoliki tak, by wyszlo ich ok. 5 po osiem osob- male przyjecie na 40 gosci to bedzie i towarzystwo z tak roznych srodowisk, ze lepiej, zeby siedzieli w swoim gronie;-)))
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Układ stołów na weselu
dziękuje
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ja bede miała w kształcie dwóch liter L |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.