|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Banalne pytanie
Dziewczyny odzyskałam wiarę w siebie.Wydaje mi się,że Wasze posty dużo mi pomogły.Odrzucam złe myśli,nakręcam sie pozytywnie i chce zmienić coś w życiu.Wiem,że powtarzalyście,że "bycie z kimś" aby uleczyć się ze starej miłości wcale nie jest dobre,jednakże u mnie to już trwa zdecydowanie za długo.Rok czasu ponad cierpię i tesknię za exem,ale wiecie co ?
Mam dosyć robienia sobie nadzieji na to,że z Nim będę i myślę,że czas Kogoś poszukać.Co wy na to ? ? ? Tęsknie za bliskością... Na serio mam dosyć samotności.Koleżanki to nie to samo. A teraz pytanie ; DLACZEGO JEST WE MNIE OBSESYJNY STRACH PRZED TYM ,ŻE ZOSTAWI MNIE FACET ? ( bo mi związek nie wyszedł ? ) proszę o rady |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Banalne pytanie
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
wiem też to mam...tyle ze na razie nie wyobrażam sobie związku...i ciągle truję wszystkim że już nikogo nie znajdę, a jak znajdę to znów nie wyjdzie...
Ale mam nadzieję, ze to chwilowe. Po poprzednim związku też tak jęczałam... Myślałam, że będę do końca sama...po pół roku cierpienia zaczęłam się "leczyć" krótkimi romansami.... I na początku mnie to bawiło ale po 3/4 roku znudziło.... I jakoś zaangażowałam się w ówczesną pracę, nie szukałam i...samo przyszło. Co prawda "poszło" miesiąc temu i znów mam czarne wizję. Ale mam nadzieję, że scenariusz sie powtórzy i znów ktoś sie zjawi. Tym razem na stałe.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Wiem że każdy tak mówi ale czas i dodatkowe zajęcia (wypełniacze wolnego czasu) robią swoje. Nic na siłę, na odpowiedniego faceta przyjdzie czas tylko nie możesz się zamknąć w domu. Najlepiej popróbuj różnych dodatkowych zajęć, znajdź swoją pasję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja ma nieco inaczej :/
W dzieciństwie miałam bardzo nieprzyjemne doświadczenie, i po nim mimo, że miałam już chłopaka, całowałam się itp. >.< Ale to wszystko było takieee okropne, sam fakt, że chłopak mnie dotyka jest dla mnie straszne.. boję się tego ... Też właśnie gdy myślę o kolejnym chłopaku pojawia się lęk, że będę uciekała przed jego dotykiem, a nie ma sensu taki związek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
A co strasznego się właściwie stanie, jak cię zostawi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
2. Bo od rozstania z eks, jeszcze nie trafilas na TEGO i TO. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.