|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Botki na koturnach z gumy - warto?
Planuję kupić botki na koturnie wykonanej z gumy/kauczuku (
![]() Czy macie jakieś doświadczenie z takimi butami? Czy guma nie ściera się, nie roluje, nie pęka w trakcie mrozów i kontaktu z wodą? Jestem strasznym wandalem jeśli chodzi o obcasy i fleki i boję się, że po 2 miesiącach z podeszwy nie zostanie mi nic ![]() Szkoda mi trochę wydać prawie 300zł na buty, w których pochodzę jeden sezon, dlatego zależy mi na rzetelnych opiniach. Z góry dzięki!
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Botki na koturnach z gumy - warto?
mam zimowe botki z ubiegłego roku właśnie na takiej podeszwie i bardzo polecam- jest naprawdę superwygodnia i nic mi się z nią nie stało- w żaden sposób się nie zniekształciła, nie starła itd, buty wyglądają nadal bardzo, bardzo dobrze i w tym sezonie również mi posłużą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja też mam takie buty, tylko na obcasie i uwierz mi , że nic się z tym nie dzieje. Moje są dokładnie takie jak na zdjęciu, kupiłam je w sklepie pandzior.pl. Mają gumową traperowatą podeszwę i to jest bardzo wygodne zimą, bo jest nie do zdarcia i nie będziesz się tak ślizgać.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Uff, uspokoiłyście mnie
![]() Cieszę się, że nic się nie dzieje z taką podeszwą, bardzo się nastawiłam na zakup butów ze zdjęcia. Początkowo szukałam czegoś płaskiego, ale sklepy oferują tylko kozaki więc skusiłam się, przymierzyłam i nie mogłam uwierzyć w wygodę ![]() Dzięki za opinie!
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ja tez mam kozaczki i botki z takiej podeszwy i bardzo sobie chwale przynajmniej się nie slizgam
![]()
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.