|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Nazwa sklepu z biżuterią
Od dłuższego czasu zastanawiam się nad nazwą sklepu internetowego z biżuterią handmade. Myślę, myślę i nic.. A jak już na coś wpadnę, to albo ktoś wpadł na taki pomysł przede mną, kojarzy mi się z czymś głupim, albo po prostu jest.. beznadziejne. Może któraś z Was ma jakiś pomysł? Chodzi o nazwę krótką, łatwo wpadającą w ucho, taką, którą zapamięta się szybko. No i dobrze by było jakby było w niej to COŚ. Wiecie.. Pomoże któraś? Z góry dzięki.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nazwa sklepu z biżuterią
Wiesz, wymyślenie nazwy to nie taka latwa sprawa. Za naming ludzie biora calkiem duze pieniadze (to skrajny przypadek, ale za nazwe Orlen agencja namingowa wziela 60 tys. zl). Mam znajomego, ktory zajmuje sie sloganami, haslami, nazwami etc. To nie zwykly grafoman, ktory sie tytuluje - to artysta, wygral kilka ogolnpolskich konkursow co moze swiadczyc o jego kreatywnosci i profesjonalizmie. Jak chcesz moge Ci dac na niego namiar, pisz na priv jak cos, a ja tymczasem proponuje Ci nazwe Biżuterix:P
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Może Sorell właśnie? (Jakby co - nie wiem, co/kto to jest.
)
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
KoralKLIK
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#5 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zresztą szyld równie tandetny co nazwa. I powiem szczerze, że mnie odpycha.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
błyskotka
świecidełko ozdoba diament cyrkonia szafir |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

)

zresztą szyld równie tandetny co nazwa. I powiem szczerze, że mnie odpycha.