|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Cleaner
Szukalam-nie znalazlam, wiec zakladam watek
![]() Mam zelki IBD, skonczyl (a w zasadzie wylal) mi sie cleaner i jutro wybieram sie po nowy. Tylko... Sklep do ktorego jade nie ma w swojej ofercie produktow IBD, glownie NSI. Wiec moje pytanie dotyczy "kompatybilnosci" cleanerow ![]() Wydaje mi sie ze nic nie powinno sie "pogryzc" ale ze roznie to bywa wole sie upewnic. Czy moge laczyc rozne firmy zeli i cleanerow? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cleaner
Mamy specjalne forum - Przedłużanie paznokci, następnym razem proszę tam założyć wątek o takiej tematyce
![]() Możesz połączyć cleaner jednej firmy z żelami drugiej. Nie powinno się nic dziać, wiele stylistek tak robi. Sprawdź jednak na sobie, czy połączenie nie będzie mieć fatalnych skutków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zizione ja używam NSI cleanse , który (jak dla mnie
![]() ![]() ![]() Nie wiem jak będzie sprawował się z żelem IBD ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Agoosia wydawalo mi sie ze zalozylam watek w "Przedluzaniu", ale widocznie cos poknocilam
![]() dziekuje dziwczyny za odpowiedzi, sprawdze na sobie i napisze, moze przyda sie potomnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Przeniosłam go
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja uzywam z innej firmy i nic sie nie dzieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Zapomnialam o tym watku wiec dopiero teraz
![]() Nie wiem co mi sie pomerdalo, ale w sklepie w ktorym bylam to nie bazuja na NSI tylko na Star Nails. Kupilam fioletowy cleaner od nich i jest wszystko git!!! Wiec drogie stylistki zelki IBD i cleaner Star Nails mozna laczyc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za cynk
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.