|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Oto ja:D nie smiać sie:))
Nie wiem co mnie podkusiło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Użyłam: Twarz - podkład Maybelline DMM odcień Sand Oczy - czarna kredka Oriflame, cienie Inglot Integra ( niestety numerek sie zmazał ![]() Usta - owocowy błyszczyk Watermelon Oczy wykonałam wspaniałymi pędzelkami We-Ma ![]() ![]() p.S - tak realnie to ten ciemniejszy cień nie jest tak połyskujący. Edytowane przez destiny666 Czas edycji: 2006-02-09 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oto ja:D nie smiać sie:))
makijazyk calkiem fajny choc mysle ze bardziej pasowalyby Ci cienie matowe niz z drobinkami...
![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Tylko ten jasny jest z drobinkami, niestety aparat nie kciał tego ukazać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Destiny, mam dwie uwagi - jeśli mogę
![]() Po pierwsze przy takim silnym rozświetleniu kącika oka troszkę ograniczyłabym połysk na łuku brwiowym, zwłaszcza, że i tak masz je bardzo ładnie zarysowane. A po drugie troszkę bym zmieniła kolor błyszczyka - konsekwentnie, na chłodniejszy - no chyba, że to zdjęcie przekłamuje kolory, ale myślę, że nie ![]() A poza tym - jeśli to Twój wizażowy debiut - to gratuluję, ja się jeszcze na to nie zdobyłam ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
To pierwszy raz kiedy pokazuję tu swój makijaż
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładny rozświetlajacy makijaż, kojarzysz mi się odrobinkę z Emanuelle Beart
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Podoba mi sie kolor cieni nawet baaaaaaaaardzo . Uważam że jeśli tak silnie połyskliwie zaakcentowałaś oczko+ rozświetliłaś łuk brwiowy( --> zdjęcie num 3...masz fajnie spojrzenie rozświetlone) , to błyszczyk powinien byc mniej...połyskliwy ![]() ![]() Podoba mi się sposób nałożenia cienie na powiekę i roztarcie granic ![]() Poza tym co... no fajno ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Aneciak - dziękuję za słowa uznania, granice rozcierałam na zmiane pędzelkiem i paluszkiem
![]() ![]() ![]() Czekam na reszte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.