|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Blizna i przerzedzenie we włosach
W lipcu oberwałem w głowę i zrobiła się rana, po ranie blizna jak wiadomo. Rana nie nadawała się do szycia, zagoiła się szybko, ale jest widoczne przerzedzenie, a w okół blizny jakby włosów mniej. Czy możliwe, że podczas urazu zostały wyrwane i wyrosną na nowo ?
Jestem facetem i raczej zawsze obcinałem się na krótko, jakieś 2 tygodnie temu znowu byłem u fryzjera i niestety miejsce jest widoczne. Czy jest szansa, że zagęszczą się tam włosy, a jeśli nie możecie polecić mi jakąś w miarę krótką fryzurę, która zakryje to miejsce ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Blizna i przerzedzenie we włosach
Musze cię zmartwić ale raczej nie odrośnie. Musisz się do tego przyzwyczaić i nie przejmować. Ja mam bliznę wielkości 50 gr i jest ona śliska w dotyku. Jeżeli też masz coś takiego to raczej już nie odrosną tam włosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
potwierdzam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hej
Ja w maju mialam uraz głowy +szycie (6 szwów), wygolone włosy a buuuuu. Część włosów odrasta (mają teraz ok 2-3 cm) a tam gdzie pozostała "śliska blizna" włosów zero. ..
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja coraz bardziej zaczynam się martwić...
Poczekam jak to się rozwinie, a przeszczep w miejscu blizny można zrobić ? Na razie trochę urosły, ale chyba dalej to miejsce widoczne, bardzo mnie to krępuje ;( Edytowane przez flatro Czas edycji: 2012-08-24 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
nie przejmuj się. Blizna to blizna. Nie twoja wina. Nikt przez to nie spojrzy na ciebie krzywo. Jeżeli ty ją zaakceptujesz to inni pewnie nie zwrócą na nią uwagi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.