|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
obraz z muszli-inspiracje?
Poszukuje pomyslów jak zrobic obraz wykorzystując muszle?Prosze o zdjęcia i wskazówki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
To zalezy jakie one sa?
Mozna stworzyc kolecje, przyklejajac do ladnego tla i oprawiajac w fajne ramki. Kilka takich "obrazkow na scianie to super styl! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: obraz z muszli-inspiracje?
muszle sa DUŻE I PŁASKIE,WNĘTRZA NIEKTORYCH SĄ OPALIZUJĄCE.HMM MÓJ BRAT DOSTAŁ JE OD KOLEŻANKI Z CHORWACJI.TERAZ TO NAWET MYSLE ŻE ŁADNY NASZYJNIK MOZNA BY ZROBIĆ.a RAME MAMY STARA ZDOBIONA ZLOTĄ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi sie ze ciezko bedzie z muszli zrobic jakis sensowny obraz. Beda odstawac, i bedzie problem z ich przyklejeniem, a potem to bedzie sie strasznie kurzyc. Moze sprobuj je wykorzystać w jakiś inny sposób?? Ozdobić nimi ramkę do zdjęcia, zrobić z nich ozdobe łazienki, świecznik, cokolwiek. Biżuteria też by była modna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
DZIEKUJE ZA RADY DZIEWCZYNY.MUSZLE MAJA NATURALNE DZIURKI I CHYBA NIE ZROBIE Z NICH OBRAZKU(CHOCIAZ PRZETESTOWALAM I NA SUPER GLUE SWIETNIE SIE TRZYMAJA).ZROBIE SOBIE NASZYJNIK.ZASTANAWIAM SIE TYLKO CZY UDA MI SIE KUPIC CIENIUTKI RZEMYCZEK CZY LEPIEJ ZAMÓWIC ŻYŁKE.DOŁACZE DO MUSZLI TURKUSY(MAM KILKA).JESZCZE RAZ DZIEKUJE!!
![]() Edytowane przez neonka28 Czas edycji: 2005-07-13 o 21:48 Powód: BŁĄD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
a japrawdziwych muszli i to jeszcze z chorwacji chyba nie uzywałabym na naszyjnik, miło jest zrobić sobie taki kącik gdzie bedzie pare muszelek jakis statek, muszle mogą być super ozdobą nowoczesnej łazienki albo mozesz wsadzic je do jakiegos naczynia i stworzyc soją kompozycje albo dolac wody i postawic pływające swieczki a jak ci sie to znudzi zrobisz cos innego a naszyjmika juz zabardzo nie rozwalisz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ja proponuje powiazac ja na "raffi" i np powiesic przy oknie czy w drzwiach bedzie to naprawde fajnie wygladac a to np moje dzieło <marne ale jest>
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.