|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Gorset- z czym nosić ?
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Gorset- z czym nosić ?
Spódnica ołówkowa z wysokim stanem, a także tego typu spodnie i szorty.
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja powiedziałabym, że nie tylko do ołówkowych - do rozkloszowanej spódnicy też może wyglądać dobrze
![]() ![]() Zresztą, jeśli się ma odpowiednią figurę do takich ciuchów, przede wszystkim płaski brzuch, to nawet ze zwykłymi dżinsami może wyglądać fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Szukałam takiego gorsetu dobre kilka miesięcy! Odkąd zobaczyłam go u Prady i Dolce&Gabbana. Szczęściara!
![]() Przede wszystkim zakryty pępek- żeby nie wyglądało zbyt wyzywająco. Dlatego wybieraj spódnice i spodnie z wysokim stanem. Poza tym, aby zachować proporcje powinnaś wybierać dłuższy dół (do kolan, za kolana). Równie pięknie będzie wyglądać z spódnicami ołówkowymi, jak i rozkloszowanymi. Wrzucam kilka zdjęć, które obrazują to o co mi chodzi. Dwa pierwsze zdjęcia to Prada- gorset zestawiony z ołówkową spódnica i solejką. Obie dłuższe. Następne, Dolce & Gabbana, to ciekawy sposób wykorzystania gorsetu- z krótkimi spodenkami (wyższy stan!), bez zaburzania proporcji ![]() ![]() (przy okazji, przywitam się, bo to mój pierwszy post tutaj ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
racja, racja, koniecznie do ubrań z podwyższonym stanem. mój typ to gorset+rozkloszowana, krótka spódnica
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.