|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Poszukiwana wersja damska Kenzo
Drogie wizażanki!
Poszukuję usilnie idealnego dla siebie zapachu i póki co najbardziej spasował mi zapach męski Kenzo Pour Homme (Nuty: morska bryza (jod), goździki, gałka muszkatołowa, drzewo sandałowe, wetiwer, szałwia, cedr, irys, mech dębowy, paczula, koniczyna, piżmo). Już obeszłamw szystkie mozliwe mi drogerie i zazwyczaj panie ekspedientki proponowały mi wersje zbyt wodniste albo zbyt zielne - a więc zapachy dość chłodne. Za to Kenzo jest bardziej słodki a ta roślinność nie kłuje w nos tylko delikatnie odświeża. Czy znacie jakiś zapach kobiecy tego typu, ewentualnie z większą ilością nut kwiatowych? Bardzo zależy mi by to nie były same kwiatki, by to nie były owoce, by nie lała się woda ani aromat ziół. Wiem, że trochę to zabardzo określiłam aż, ale proszę, piszcie, co Wam do głowy przyjdzie ![]() ![]()
"You'll be given love, you'll be taken care of, you'll be given love, you have to trust it. Maybe not from the sources, you have poured yours, maybe not from the directions, you are staring at. Trust your head around, it's all around you, all is full of love. All around you" /Bjork/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Perfume Lover
|
Dot.: Poszukiwana wersja damska Kenzo
A nie możesz po prostu używać tego Kenzo?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukiwana wersja damska Kenzo
Próbowałam, ale jednak czuć, że jest męski i mnie to drażniło.
"You'll be given love, you'll be taken care of, you'll be given love, you have to trust it. Maybe not from the sources, you have poured yours, maybe not from the directions, you are staring at. Trust your head around, it's all around you, all is full of love. All around you" /Bjork/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.