|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak na wesele?
Witam
![]() Zamieszczam zdjęcia 3 moich sukienek i liczę na Was, że pomożecie : ) W październiku mam wesele, tydzień później również wielka ympreza ;p - 50lecie dziadków W której iść na co i jakie dodatki, buty dobrać ? Muszę już zacząć czegoś szukać a nie mam pomysłu.. Moze istnieje jakiś typ butów, który by pasowal do wszystkich? Co myślicie? Z góry dziękujęę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jak na wesele?
Ja bym na Twoim miejscu założyła tę pierwszą sukienkę, jak dla mnie najbardziej elegancka z tych wszystkich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja i mój facet również uważamy, że ta pierwsza jest najlepsza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1sza na wesele. Z fajnymi butami i bizuteria.
2ga do dziadkow na rocznice ![]() ![]() 3cia jest codzienna
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Pierwsza, moim zdaniem najlepiej się nadaje. Dobrałabym czarne szpilki i złotą biżuterię.
Drugą możesz ubrać na poprawiny plus różowe albo czerwone dodatki. Na drugi dzień można poszaleć ![]() Trzecia typowo dzienna sukienka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
pierwsza jest najładniejsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
A ta pierwsza ma pod spodem jakąś podsewkę/halkę czy ona jest taka prześwitująca? Mam słaby monitor i nie za dobrze widzę.
Ta 2 na pewno na tą rocznicę dziadków.
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
CarmineRose : ja też myślałam nad czarnymi, tylko czy to nie będzie wyglądało zbyt pogrzebowo ? Moge tu zamieszczać linki z allegro? Znalazłam kilk typów butów |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ta pierwsza na wesele bo jest bardziej elegancka od pozostałych, a kropeczki zostawiłabym na imprezkę u dziadków
![]()
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co myślicie o takich do tej czarnej : http://allegro.pl/zlote-sandalki-na-...577820509.html http://allegro.pl/marco-tozzi-zlote-...572568892.html + Jaki wisior do tego? ii do tej niebieskiej sukienki pasowały by też np takie http://allegro.pl/niziutkie-sandalki...544439128.html odkryte? Czy bardziej szukać zakrytych czółenek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
jak dla mnie te buciki złote sa ładne ale nie wiem czy nie za delikatne do tej 1 sukienki, wybrałabym czółenka w jasnym kolorze. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
1-wsza! zdecydowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-07
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hm, to może czarne buty, złoty łańcuch i złote duże kolczyki? Czy cieliste buciki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Hm, to może czarne buty, złoty łańcuch i złote duże kolczyki? Czy cieliste buciki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Nie lubię takich butów na maxa... jesli wiesz, ze nie dasz rady ze szpilkami to poszukaj koturn lub balerin. Odradzam Ci tamte sandałki bo nie wyglądają zbyt elegancko.
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
to ja już nie wiem jaki te buty : p
pochodzę po sklepach w nast tygodniu i się porozglądam, może coś mi wpadnie w oko po prostu [ ; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
napewno coś znajdziesz, kup to co TOBIE się bedzie przede wszytskim podobać, poza tym można znaleźć fajne butki które napewno jeszcze nie raz wykorzystasz (np balerinki - sa uniwersalne nie wazne w jakim kolorze) ;P
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o wesele również jestem za pierwszą sukienką, chociaż trzeba postawić na dodatki w zupełnie innym kolorze, żeby nie było za ciemno
![]() Jeśli chodzi o buty to może coś w tym stylu: http://allegro.pl/zlote-brokatowe-sz...601722964.html http://allegro.pl/zlote-szpliki-aldo...611929883.html ? do tego jakaś złota torebka, długie kolczyki (jestem bardziej za nimi niż za wisiorem), upięte włosy i kilka pierścionków ![]() a na imprezę do dziadków wzięłabym ostatnią- wyglądasz w niej bardzo dziewczęco i naturalnie, więc proste dodatki w kolorze sukienki, ewentualnie jakiś detal bardziej rzucający się w oczy i będzie ok ![]()
“A girl should be two things: classy and fabulous.” - Coco Chanel http://mademoiselle-marguerite-1991.blogspot.com/ zapraszam! ![]() Edytowane przez Mademoiselle Marguerite Czas edycji: 2012-09-09 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.