|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
skomplikowane- nie wiem co robić
Poznałam fajnego chłopaka rok temu. Przez ten rok spotykalismy się czasami,a le reczej po koleżeńsku, chociaż czułam, że z jego strony może chodzić o coś więcej. Sytuacja zmieniła się w te wakacje. Widać, że on cos do mnie czuje, tylko że ja chyba nie czuje nic so niego, nie ma tej chemii. Jednak za każdym razme kiedy jakby kończe tę znajomość mam poczucie, że robie źle i próbuje to odkrecić, żebyśmy sie znowu spotykali. Lubię sposób w jaki spędzamy wolny czas, ale czasami myśle, że wolalabym, żeby zamaist niego był ktos inny. Jestem kompletnie skołowana. Jeszcze za każdym razem jak chce to skonczyć to wszyscy na około mówią mi, że robię głupote...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: skomplikowane- nie wiem co robić
Cytat:
Powiedz mu, że zależy Ci na nim wyłącznie jako na dobrym koledze i jeżeli on się zgadza na takie relacje, to bardzo chętnie będziesz się z nim widywać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no ale sa nie wiem, może coś poczuje, a on jest naprawdę dobrym chłopakiem. Nie chce skrzywdzić,a le czuje ze to robię. Nie wiem czmeu to ciągne, ale ciagne i chyba przyjaźń w tym przypadku nie wypali
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Lepiej mieć fajnego chłopaka do którego jednak nic nie czujesz, niż żadnego? O_o
Skrzywdzisz go bardziej udając, że Ci się podoba i wciągając go i siebie w fikcyjny związek, angażując go, niż go odrzucając. Jeśli nie ma zainteresowania w obie strony od razu na dzień dobry, to nie ma w co się pakować.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jego zainteresowanie łechce twoje ego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Powiedz mu,ze chcesz byc tylko jego przyjaciolka, i ciagnie cie do niego ale jako przyjaciela.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.