|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
skorzane spodnie - do czego?
witam
zamierzam kupic skorzane spodnie (rurki) tylko jest jedno "ale". nie wiem jakie buty (glownie o to mi chodzi) i cos na bluzke moglabym zalozyc zeby to sie trzymalo wszystko razem... obcasy nie wchodza w gre (180cm i jestem chuda) no i do tego rozmiar stopy 41... moglbyscie wklejac foty roznych fasonow butow jakie moglabym zalozycc do tych gaci zeby mi to jakos "pomniejszylo" optycznie stopy? wierzchnie okrycia tez milo widziane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: skorzane spodnie - do czego?
ja nosze do płaskich saszek mojej skórkowe rurki, do tego zakładam długaśny liliowy szeroki golf w splot z przodu - mój ciepły zimowy zestaw
![]() a na cieplejsze pory planuję nosic do białego t-shirtu, kraciastej marynarki czarenj z odcieniami bieli/fuksji i jakieś baleriny wlaśnie planuję fuksja/.ciemny róż/fiolet do tego.. ale to dopiero wiosną ;(
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a za baleriny dzis wlasnie po glowie dostalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;16733108]a za baleriny dzis wlasnie po glowie dostalam
![]() z takich luźniejszych, kupiłam na wyprzedaży w New Yorkerze za 40zł ze 150 ![]() no wiesz zamiast balerin fajnie mogłby wyglądać np. trampki albo oxfordy na płaskim obcasie z takimi spodniami
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;16734073]trampki odpadaja bo chamsko noge powiekszaja...
![]() ![]() np. takie trampki w fasonie oxford : http://allegro.pl/item890787210_nowe...h_love_39.html ( widziałam je kilka razy na większych stopkach i bardzo zgrabie wyglądały zreszta przy twoim wzorście to sądze, ze ten rozmiar ginie - wątpie żeby było widać, że są jakieś duże bo naprawdę wysoka jesteś więc i stopki muszą być większe ewentualnie są tez tego tupy buty w wersji skózanej/zamszowej tylko akurat na allegro braki bo zima to słaby okres na półbuty jednak i nic fajnego mi sie w oczy nie rzuca
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
trampki niestety powiekszją optycznie stopę, sprawdziłam na wlasnej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
podnosze
![]() sluchajcie czy wg was skorzane spodnie mozna nosic z bluza? mam 1 ktora nawet fajnie wyglada z tymi spodniami ale nie wiem... wiem ze trzeba zobaczyc fote i wogole ale myslicie ze taki zestaw moze sie sprawdzic? czarne spodnie bluza tez. a jakie inne narzytki moge do nich nosic? bo co ogl zdjecia gwaizd to albo zakiet albo jakies wymyslne bluzki z zabotami.... macie jakies foty albo pomysly? prosze o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ja nosze do czarnego zakietu z kapturem takiego krótkiego jak bolerko. a jesli chodzi o bluze to moim zdaniem tak, ale tylko taka wkładana przez głowę
tez chetnie sie dowiem co nosic do mojej skórki ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
aa jeszcze mi sie przypomnialo, ze mam zamiar nosic je do jaśniutkiej jeansowe katany, podwiniete rekawy i moze ją troche nanituje
![]()
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a 2 kolezanka wlasnie zakiet doradzala... ale dlugi. i z tym tak sczerze to ja tego nie widze bo od razu mi sie z victoria beckham kojarzy (czyli niezbyt dobrze ![]() Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 Czas edycji: 2010-02-11 o 11:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ja moje skórzane spodnie nosze tylko do obcasów botków lub szpilek i zwyczajnych dłuższych bluzek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
podnosze
![]() sluchajcie a do jakich bluzek nosic skorzane spodnie? czytalam gdzies o kolorowych dzianinowych... ja bym wolala jakies na ramiaczkach albo z krotkim rekawem. myslalam o takim podkoszulku jak na tych foto (na pierwszym foto ten bialy 2 od lewej strony ![]() jakies inne pomysly? bo nie bede ciagle w tym samym chodzic ![]() ![]() no i torebki... nie widze ich z inna torebka jak skorzana - co myslicie? strasznie ciezko cos mi do tych gaci dopasowac... jestescie moja nadzieja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;17449999]podnosze
![]() sluchajcie a do jakich bluzek nosic skorzane spodnie? czytalam gdzies o kolorowych dzianinowych... ja bym wolala jakies na ramiaczkach albo z krotkim rekawem. myslalam o takim podkoszulku jak na tych foto (na pierwszym foto ten bialy 2 od lewej strony ![]() jakies inne pomysly? bo nie bede ciagle w tym samym chodzic ![]() ![]() no i torebki... nie widze ich z inna torebka jak skorzana - co myslicie? strasznie ciezko cos mi do tych gaci dopasowac... jestescie moja nadzieja ![]() One chyba pasują do wszystkiego co nie jest zbyt odkryte i wyzywające. Najlepiej dłuższe bluzki do tyłka. Torebka chyba tylko skórzana. Myślicie, że do szkoły/na uczelnie można coś takiego nosić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
może najpierw pokażesz nam swoją w takich spodniach - to będziemy mogli coś do nich dobrać....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
moje spodnie to prawie takie jak na obrazku.
a wlasnie wam tez jest w nich tak goraco? na poczatku mnie to nie przerazalo ale teraz zaczynam sie niepokoic czy wytrzymam... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Bardzo sexi spodnie choc nie wdac ich zbyt dokladnie, ciekaw jestem jak wygladają na Tobie
![]() W odp. na pyt. to zależy z jakiego materiału są zrobione - bo widzisz prawdziwa (naturalna) skóra przepuszcza powietrze (oczywiscie nie tak jak np. bawełna ale przepuszcza - oddycha) - natomiast materiały skóropodobne - sztuczne niestety już nie. Ogolnie odzież skorzana powstala aby chronić ludzkie ciało przed chłodem i wilgocią więc musi byc w niej ciepło (dlatego tak chętnie jest noszona w naszym klimacie w sezonie jesień-zima) ale i teraz na deszczowa wczesna wiosne pasuje idealnie. Po za tym jak powiedziala i kiedys jedna dziewczyna - aby dobrze wygladac trzeba sie czasem poświecać ![]() ![]() Tutaj masz przyklady noszenia takich spodni jak Twoje przez zawodowe modelki, aktorki, piosenkarki: http://img183.imagevenue.com/img.php..._123_148lo.jpg http://www.imagebam.com/image/c76d3467944754 http://img167.imagevenue.com/img.php...0_122_17lo.jpg http://img178.imagevenue.com/img.php..._123_403lo.jpg http://img230.imagevenue.com/img.php...9_122_35lo.jpg http://img142.imagevenue.com/img.php...122_1186lo.jpg http://img194.imageshack.us/img194/3...rton031220.jpg http://img32.imageshack.us/img32/2025/ma3h.jpg http://img267.imagevenue.com/img.php...2_122_99lo.jpg http://img186.imagevenue.com/img.php...2_122_64lo.jpg http://img413.imageshack.us/img413/5503/elizadoll.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
rety nie wiem jak mam dziekowac za zdjecia
![]() co do skory ztucznej to oczywiscie wiedzialam na co sie pisze bo naturalnej bym raczej nie zalozyla ![]() ostatnio mialam chwile zwatpienia czy dobrze zrobilam czy je kupilam bo mialam nogi chudsze niz w rzeczywistosci no ale trudno juz ![]() ostatnio zestawilam je ze skorzana kurtka - myslalam ze bedzie tego za duzo ale mi sie strasznie spodobalo ![]() a co do modelek na fotach - a myslalam ze to ja mam chude nogi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;18082596]
ostatnio zestawilam je ze skorzana kurtka - myslalam ze bedzie tego za duzo ale mi sie strasznie spodobalo ![]() [/QUOTE] czekamy z niecierpliwościa na Twoją fotkę w takim połaczeniu na pewno wszystkim się spodoba! Pokaz nam sie w nich! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
apropos bluzy nosze do szarej used z kapturem nie rozpinanej dresowej z h&m, polaczenie rowniez zaczerpniete z pokazu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Idealny wątek jak dla mnie
![]() ![]() ![]() No i właśnie zastanawiam się nad kupnem takowych spodni ![]() Tak jak ty, nie wiem jakie buty miałabym do nich nosić. Tak się zastanawiam nad balerinkami, albo takimi trampkami w stylu oxford, tak jak ktoś już proponował... No i jeszcze jeden problem, który hamuje mnie przed kupnem : czy właśnie nie będzie ciepło ? (nie chce prawdziwych skórzanych ). - wiadomo, że w upały się w nich nie lata, ale jednak wiosną także jest już ciepło ![]() Kilka zdjęć dla inspiracji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
co do butow to wlasnie baleriny kupilam. co do tego ze bedzie mi za goraco- nie przejmuje sie tym bo od zawsze jestem zahartowana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aha i swietne foty dalas ![]() ![]() co do foty - postaram sie wrzucic na dniach (jak odbiore aparat z naprawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
dla mnie byly idealne na zime, na mrozy...
latem nie da sie zalozyc, bo jest sauna, ale tak samo w naturalnej skorze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;18134028]co do butow to wlasnie baleriny kupilam. co do tego ze bedzie mi za goraco- nie przejmuje sie tym bo od zawsze jestem zahartowana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aha i swietne foty dalas ![]() ![]() co do foty - postaram sie wrzucic na dniach (jak odbiore aparat z naprawy ![]() o_O ja też mam tak jak ty - na bluzkę muszę coś narzucić - sweterek, kardigan , coś musi być ![]() tak właśnie myślałam o balerinkach, ale nie byłam do końca przekonana ![]() mam takie pytanie: gdzie kupiłaś (i za ile) swoje spodnie ![]() ![]() a co do ciepła - to mnie przekonałaś. Wiadomo, że latem się w takich spodniach nie lata, nawet jeśli są z prawdziwej skóry( która rzekomo przepuszcza powietrze). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
ja moje kupilam za 100 w bershce czy jak to sie tam pisze. mialam na oku inne ale byly za krotkie (
![]() ![]() ![]() ![]() dokladnie na lato spodnie to nie sa ale wiosna jesien jak najbardziej ![]() Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 Czas edycji: 2010-03-26 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Odświeżam wątek
![]() Ostatnio byłam w sklepie Orsay, są tam skórzane spodnie, które chciałabym kupić. Tylko zastanawiam się czy takie spodnie będą pasowały do skórzanej (ale takiej bardziej zamszowej) brązowej kurtki, do bluzek w paski biało-czarne lub biało-szaro-czarne ?? A może do szarego futerka-kamizelki ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
ja wczoraj kupiłam sobie właśnie takie skórzane rurki , do tego ubieram zwykły prosty żywo niebieski sweterek tak do pupy i też jest git . Do tego czarne baletki i brązowa torba-radio .
![]() Do bluzek w paski te spodnie bd pasowały ale tylko jeśli je noszą osoby o szczupłej sylwetce . Na twoim miejscu ubrała bym zwykły prosty t-shirt luźniejszy może trochę z jakimś nadrukiem i do tego szpilki lub koturny i np. jakąś narzutę ale już nie koniecznie skórzaną może jakiś sweterek albo marynarkę . Takie moje zdanie , najważniejsze żebyś się czuła wygodnie http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...19&tx=64&ty=76 Edytowane przez kejtiblack Czas edycji: 2012-09-02 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.