|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Matrix total results moisture, ktoś używał?
Witam! czy używała któraś z was moze serii Matrix total results moisture? odżywki albo szamponu albo chociaż sprayu?
ps. w wyszukiwarce sprawdzałam i nic o tych nie ma, w kwc tez jeszcze nie no ale jesli sie mylę to przepraszam od razu. fotki:
CIUCHY: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=658833 nieaktualna ale jeszcze kończe tam rozmowy:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post35451762 Edytowane przez cabron Czas edycji: 2012-02-05 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Matrix total results moisture, ktoś używał?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja mam troszkę od ponad tygodnia i szampon i odżywkę i powiem, że lubię je, moje włosy przesuszone, rozjaśniane.
Bardzo wygodne opakowania, ładne zapachy, subtelnie utrzymujące się na włosach. Co do działania to po tyg nie mogę nic stwierdzić, bo wiadomo, że trzeba dłużej poużywać i mam nadzieję, że mi pomogą! Narazie wiem, że są wydajne, włosy po nich rzeczywiście są miękksze, bardziej błyszczące, wygładzone co za tym idzie pewnie i nawilżone, ale u mnie nie ma jeszcze spektakularnego efektu, żebym mogła powiedzieć O TAK! Nawilża włosy w stu procentach! Narazie tego nie widzę widze, że sa miększe, bardziej gładkie, błyszczace, już nawet nie takie sianowate. Nie żałuję zakupu i mam nadzieje, że przy dłuższym stosowaniu pomogą mi ![]() Tym bardziej, że skład jest ok i działania nie zawdzięczamy silikonom, a potem po zaprzestaniu używania byłoby wielkie boom "o jej moje włosy znowu są do d...".
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Podbijam! Na KWC tylko po 5 opinii do każdego produktu z tej serii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
tak i to bardzo nawilza juz po 1 razie włosy sa bardzo nawilzone..ja stosuje np za kazdym myciem ju z od czerwca i powiem tak ze mam wlosy krecone kiedys je rozjasnialam osobiscie sobie chwale poniewaz zaleta tego taak ze po szamponie czasem juz nitrzeba nakladac tej odzywki bo po pewnym czasie badzo sa dobrze nawilzone..podkreslam ze nie oplaca sie kupowac malej butelki bo jest droga a litr odpowiada 20 drozej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.