|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
olejek, mleczko do opalania
Witam i pozdrawiam z ciepłego i słonecznego Torunia!
)W zwiazku z tym uciazliwym czasami cieplem mam pytanie odnosnie olejkow do opalania. Widzialam w tv reklame (to chyba byla satelitarna) jakiejs nowosci w ofercie olejkow do opalania. Byl to "przezroczysty" bezbarwny olejek w sprayu do opalania. Niestety nie zapamietalam nazwy ani producenta ![]() Bardzo zalezy mi na tym aby byl on wlasnie przezroczysty, gdyz mam w domu bbaaardzo wrazliwa na tym punkcie osobe ![]() Z gory dziekuje za wszelkie wskazowki gdzie tego specfiku szukac. Wlasciwie to szukam jakiegokolwiek specyfiku do opalania przezroczystego (z duzym filtrem UV). Pozdrawiam Was serdecznie! Adrianna |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: olejek, mleczko do opalania
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jak olejek przezroczysty
Olejki to chyba zwykle przezroczyste sa, ale zostawiaja tlusty film na ciele. Ja mam olejek do opalania z Avonu i w miare przezroczysty jest, tyle ze to filtr 2
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Spytam z ciekawości, dlaczego ma być przezroczysty? Przecież te nieprzezroczyste mleczka, kremy nie barwią skóry.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Chodzi mi o to, zeby nie mial wygladu mleczka do opalania (mleczny kolor). Nie są to moje wymysly, ale mam w domu dziecko, ktore nie znosi zadnego kremu Nie daje sie niczym co wyglada jak krem posmarowac...wiec szukam czegos co go "oszuka" ![]() Pozdrawiam, Adrianna |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, a może te kolorowe spraye? Jak pryśniesz, jest np. niebieski, a po wsmarowaniu kolor znika?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
No wlasnie ze nie da sie i juz...
Zadnym kolorem...wiec moze myslalam ze jakims bezkolorowym Gdzies widzialam reklame takiego cudenka....ale nei zapamietalam nazwy.Gdyby ktoras z Was cos takiego znalazla to prosze o informacje Bede wdzieczna.Pozdrawiam, Adrianna |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

)

Olejki to chyba zwykle przezroczyste sa, ale zostawiaja tlusty film na ciele. Ja mam olejek do opalania z Avonu i w miare przezroczysty jest, tyle ze to filtr 2