|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Przyłaczcie się, razem raźniej
Hej,
Chce schudnąć bo doskwiera mi odstający brzuch i boczki. Ważę 98 kg, przy wzroście 180 cm. Czyli jakieś 30 kg za dużo. Zaczęłam dietę i ćwiczenia od niedzieli, ale samej ciężko. 5 małych posiłków, zero słodyczy, chleba, ryżu i makaronu. Jogurty, warzywa i ewentualnie wafle ryżowe i pieczywo chrupkie. Codziennie chodzę około 2000 kroków. Ćwiczenia ok. 50 brzuszków, które chce zamienić na hula hoop. Biorę Lineę 20+. Piję herbatę zieloną rano i wieczorem i herbatę grejfrutową też rano i wieczorem Cel : do sylwestra dwa rozmiary mniej ![]() Kto się dołącza? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Przyłaczcie się, razem raźniej
Hej, to może ja
![]() Ale nic, jak skoczyło, to i spadnie. Na razie sama sobie kminię dietę, jakieś 1500 kcal staram się jeść, w tym możliwie dużo warzyw. I staram się biegać (ale 5 km to dla mnie maks i to w takim czasie, że szkoda gadać) plus kupiłam sobie Prolavię (taki miks błonnika i bakterii probiotycznych, które niby w brzuchu robią cuda). Zaczęłam w ubiegły piątek, na razie -1,5 kg. No i zobaczymy. Mam nadzieję, że się uda. Nawet już teraz sobie nie wyznaczam żadnych terminów, że hej do tego i tego dnia musz tyle i tyle schudnąć, tylko po prostu chcę widzieć, jak na wadze spada. Bo strasznie źle się teraz z sobą czuję :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Przyłaczcie się, razem raźniej
Zapraszam do nas:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776492&page=36 Ja mam podobną wagę, tyle tylko, że jestem niższa o 9cm, czyli mam jeszcze więcej do zrzucenia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.