![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() autumn`12 ♥ Zara, Atmosphere, Stradivarius, Bershka, H&M, i inne! ♥ >> październik![]() * Regulamin : * Nie zatajam faktycznego stanu rzeczy - tego samego oczekuję od Ciebie, * Rzeczy wysyłam zawsze wyprane i oczekuję tego samego z Twojej strony, * Nie odmieniam się, decyzję więc przemyśl dokładnie, a rezygnacja po wymianie adresów = negatyw, * Zastrzegam sobie to, iż kolory prezentowane mogą nieznacznie różnić się od rzeczywistych barw i wymiary mogą odbiegać o 1-2cm od podanych tutaj, * Pierwsza wysyła osoba mająca dużo mniej przekupek lub jakiegokolwiek negatywa, * Odeślę paczkę jeśli będzie ona niezgodna z opisem który przeczytałam, * Zawsze możesz wypytać o to co Cie interesuje, ja nie gryzę i zawsze chętnie odpowiem, * Wymienione rzeczy usuwam lub zaznaczam kolorem szarym, a zarezerwowane karmelowym, * Nie lubię być ignorowana - myślę że Ty również, krótkie 'nic' nie kosztuje wiele wysiłku, * Zawsze wysyłam poleconym i tego samego oczekuję od Ciebie, * Wishlista: * karmelowa ramoneska, * ramoneska z kożuszkiem, * jesienny/zimowy płaszczyk, * krótka, jeansowa kurteczka, * parka z futrzastym kapturem, * marynarka, * jeansy ale obcisłe skinny - najchętniej jasne, * kolorowe rurki, * chusta lub komin w kolorach beżu/brązu, * koszule w stylu japan, * sweterki oversize, * spódniczka tulipan, * letnie sukienki, * sportowa odzież, * duża szkatułka na biżuterię, * ramka cyfrowa, * tremoloki, * bransoletki, Ponadto zawsze można kusić mnie : * butami, * torebkami, * perfumami, * kolorówką. Ogólnie : fiolety, granaty, czernie, szarości, pudrowy róż, nude, karmel, kawa z mlekiem ..
Noszę rozmiar S-M zależnie od wymiarów, buty - typowe 39 (wkładka ok 25cm). Od razu ostrzegam że nie wymieniam się na siłę i jestem raczej wybredna, ale rozpatrzę każdą propozycję. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-10-23 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: autumn`12 ♥ Zara, Atmosphere, Stradivarius, Bershka, H&M, i inne! ♥ >> paździer
h&m s
River Island XS/S Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-12-08 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: autumn`12 ♥ Zara, Atmosphere, Stradivarius, Bershka, H&M, i inne! ♥ >> paździer
H&m m
h&m l Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-11-17 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pretty Girl L
Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-10-22 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
H&M S
H&M M Atmosphere XL Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-10-22 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zara M
Zara L L Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-10-22 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mim L
Marvel Comics XL Mango M Pimkie L Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-10-27 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
H&M M
Amisu M Amisu L Mango M Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-11-17 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
H&M M
M Cache Cache L Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-12-01 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Calvin Klein S
Madonna M Oversize Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-10-22 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Fishbone S
New Look M House L House L L Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-10-22 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Cache Cache L
New Yorker L Mango L Guapo L Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-10-22 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
H&M M
New Look L Stradivarius M Rac Fashion uni Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-11-17 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Reserverd M
Bershka XL Mexx XL Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-12-01 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Bershka L
Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-11-18 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Amisu L
Reserved L Atmosphere L Camaieu M Mark&Spencer XL Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-11-17 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
New Look L
H&M M Vero Moda L Cropp S Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-11-04 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ona Collection M/L
Camaieu L Camaieu XL uni Reserved L Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-10-23 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Pimkie M
H&M L Deep L House L Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-11-17 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
nowa obroża panterka
Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-12-05 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-10-23 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Atmosphere M
Pimkie S/M New Look S/M Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-10-23 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Amisu L
Atmosphere M Stradivarius M AO&S XL Orsay M Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-12-08 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
* Alladynki M,
Czarne alladynki z kieszonkami. Moje są z jakiejś polskiej hurtowni i materiał jest niczego sobie. Miałam wcześniej te z Japan Style i rozleciały się po paru praniach, te są o wiele lepsze jakościowo, szkoda tylko że na mnie za duże. Rozmiar z metki niby M ale moim zdaniem to L. Stan bardzo dobry. Wymiary mierzone na płasko : * pas(gumka) ok 34cm, * biodra ok 49cm, * stan z przodu ok 24cm, * udo ok 23cm, * nogawka na dole ok 13cm, * długość od kroku ok 73cm, * długość całkowita ok 97cm. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-10-23 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
* No name M,
Świetne bawełniane chinosy. Mam je z wymiany jednak zrobiły się na mnie sporo za duże. Rozmiar na wewnętrznej metce to chyba S, ale moim zdaniem to M, a nawet małe L. Kolor taki szaro brązowy. Kieszonki po bokach. Wymiary mierzone na płasko : * pas ok 38cm, * biodra ok 50cm, * stan z przodu ok 25cm, * udo ok 24cm, * nogawka na dole ok 14cm, * długość od kroku ok 72cm, * długość całkowita ok 99cm. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-10-23 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
* Miss Posh M,
Czarne jegginsy z kieszonkami z tyłu. Miałam je może 3 razy na sobie. Są w stanie bardzo dobrym. Wymiary mierzone na płasko : * pas(gumka) ok 31cm, * stan ok 22cm, * biodra ok 44cm, * udo ok 21cm, * nogawka na dole ok 13cm, * długość całkowita ok 97cm. * Zara M, Czarne skinny z brylancikami na kieszeniach. Te dżeciki ponaklejane były z tyłu ale niektóre poodpadały. Spodnie noszone kilka razy i ze dwa razy prane jednak kolor nie jest już taki jak na początku. Normalne ślady użytkowania i prania. Wymiary mierzone na płasko : * pas ok 37cm, * biodra ok 45cm, * stan z przodu ok 18cm, * udo ok 21cm, * nogawka na dole ok 14cm, * długość od kroku ok 78cm, * długość całkowita ok 96cm. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-10-23 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
* Replay 31, Świetne białe rurki firmy Replay, porządny, grubszy jeans. Mam je z wymiany, dostałam jako stan idealny, a ja byłam w nich raz więc stan oceniam na bardzo dobry. Niestety są mi teraz sporo za duże. Były skracane przez profesjonalną krawcową do długości 32. Rozmiar z metki 31, moim zdaniem to L ale podaję wymiary mierzone na płasko : * pas ok 40cm, * biodra ok 49cm, * stan z przodu ok 18cm, * udo ok 23cm, * nogawka na dole ok 17cm, * długość od kroku ok 76cm, * długość całkowita ok 99cm. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-12-01 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-10-23 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
* Lala Classic Chino Pant Only 36,
Eleganckie haremki ONLY rozmiar z metki 36. Mimo rozmiaru 36 na metce polecam je osobom z rozmiarem M. Są świetne ! Kieszonki po bokach, lekkie plisy z przodu. Z bólem serca oddaję ale są na mnie za duże. Raz je nałożyłam na obronę - parę godzi i wyprałam więc są jak nowe. Skład z metki 85% Cotton, 13% Polyester, 2% Elastane. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-11-01 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
* New Look 39,
Czarne platformy New Look. Normalne ślady użytkowania. Wygodne i stabilne. Są śliczne ale mnie trochę cisną. Rozmiar z wkładki 39 ale moim zdaniem takie mniejsze 39 a nawet 38,5. Długość wkładki ok 25,2cm platforma ok 2 - 2,5 cm. * Delicious Angel 39, Fajne brązowe baleriny z paroma rządkami ćwieków. Buty są praktycznie nowe, nałożyłam je może raz lub dwa jednak na lewym bucie widoczne są jakieś małe przebarwienia. Nie widać tego jakoś nadzwyczajnie, co można zobaczyć na zdjęciu (but po prawej stronie, w prawym rogu na czubie). Rozmiar to typowe 39 - wkładka ok 25 cm. * Clara Barson (CCC) 39, Kultowe baleriny z CCC. Duże czarne kokardy. Gumki na piętach były wymieniane u szewca na nowe. Buty większość czasu przeleżały w szafie, ich stan oceniam na bardzo dobry -. Wymienię na inne buty. * Hurtownia Sigma 40, Śliczne różowe open toe z kwiatuszkami. Buty są świetne ale na mnie jednak troszkę za małe. Rozmiar na bucie to 40 ale rozmiarówka jest zawyżona. Buty pasują na osobę noszącą 38-39. Długość wkładki to 24,8cm. * Jennifer (CCC) 39, Powabne czarne koturny peep toe z dużymi kokardami. Stabilne i wygodne, ok 5 cm wysokości może nawet mniej. Noszone sporadycznie kilka razy, w środku delikatnie wkładka zdeptana. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2012-12-01 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.